Juriul Roblogfest 2009

Cristi Dimitriu, director general Mediafax, scriitorul Florin Iaru, jurnaliştii Cătălin Tolontan şi Cristi Şuţu, dar şi specialiştii în online Victor Kapra, Alin Zăinescu şi Bogdana Butnar, vor juriza blogurile înscrise la categoriile Profesional şi Comunicare de la Roblogfest 2009.

28 afișări
Imaginea articolului Juriul Roblogfest 2009

Juriul Roblogfest 2009 (Imagine: Mediafax Foto)

Roblogfest - ediţia a patra - are patru categorii principale de concurs, două publice - Personal & Infotainment şi Microblogging, şi două jurizate - Profesional şi Comunicare.

La categoria Personal & Infotainment, blogurile înscrise vor concura la secţiunile blog personal, blog colectiv, blog sub 18 ani, blog de divertisment, blog de muzică, blog de sport, blog de filme şi cel mai popular blog. Totodată, la categoria Microblogging, secţiunile de concurs sunt: cel mai informativ microblogger, cel mai cârcotaş microblogger, VIP microblogger, cel mai sexy microblogger, cea mai sexy microbloggeriţă şi cel mai popular microblogger.

La categoria Profesional, în care blogurile înscrise vor fi notate şi premiate de un juriu, se vor acorda distincţiile la secţiunile: blog foto, blog despre comunicare (M&A), blog cultural, blog de design/creaţie, blog despre politică, blog despre business, blog despre tehnologie şi blog de jurnalist.

Pe de altă parte, la noua categorie jurizată - Comunicare - premiile se vor acorda la secţiunile blog de brand/ produs, blog de companie, cea mai creativă campanie pe bloguri şi cea mai bună campanie de PR pe bloguri.

Conform site-ului competiţiei, la secţiunile Bloguri foto & Bloguri design / creaţie juriul este format din:

Vlad Birdu,

Dacian Groza,

George Nicolae,

Cristi Şuţu şi

Cristian Vasile.

Totodată, la secţiunile Blog despre comunicare (media & advertising), Blog despre politică şi Blog de jurnalist, juriul este format din:

Lorand Balint,

Dorin Boerescu,

Cătălin Tolontan,

Cristi Şuţu şi

Traian Radu Ungureanu.

Secţiunile Blog de business şi Blog de tehnologie vor fi jurizate de:

Cristi Dimitriu,

Tudor Galos,

Victor Kapra,

Dan Popa şi

Gabi Vasile.

La secţiunea Blog cultural, juriul este format din:

Cezar Paul-Bădescu,

Florin Iaru şi

Ioan T. Morar.

De asemenea, la categoria Comunicare, juriul este format din:

Gabi Bartic,

Bogdana Butnar,

Eugen Erhan,

Dana Pascu şi

Alin Zăinescu.

Anul trecut, blogul agenţiei de presă MEDIAFAX (www.mediafax.ro/blog) - Mediafax: Dincolo de ştiri - s-a situat pe poziţia a doua la categoria "cel mai bun blog de companie", secţiune jurizată.

Premiul pentru cel mai bun blog la categoria Popular a revenit blogului JEG - Jurnalul Editorialistic de Groza (www.jeg.ro), în timp ce la categoria Jurizat, cel mai bun blog a fost desemnat www.tolo.ro, al jurnalistului Cătălin Tolontan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici