Khaby Lame este cel mai urmărit TikToker din lume: în această dimineaţă a atins 142,4 milioane de urmăritori

  • A depăşit-o pe Charli D'Amelio (142,2 milioane).
  • Şi-a început videoclipurile în timpul pandemiei.
  • Atunci, locuia într-o locuinţă socială din provincia Torino şi tocmai fusese concediat.
7839 afișări
Imaginea articolului Khaby Lame este cel mai urmărit TikToker din lume: în această dimineaţă a atins 142,4 milioane de urmăritori

Khaby Lame este cel mai urmărit TikToker din lume: în această dimineaţă a atins 142,4 milioane de urmăritori

Cu 142,4 milioane de urmăritori pe Tik Tok, Khaby Lame a devenit acum cel mai urmărit tiktoker din lume. A trecut în clasament de Charli D'Amelio (142,2 milioane), chir în aareastă dimineaţă.

Creatorul senegalez în vârstă de 22 de ani, care a crescut în Chivasso, Torino, a devenit celebru pentru videoclipurile sale mute. Din această dimineaţă, Khaby Lame a depăşit-o pe D'Amelio, considerată până nu demult regina social media şi care împreună cu sora ei conduce un imperiu care face zeci de milioane de dolari pe an.

Popularitatea lui Khaby Lame a început în 2019, în timpul pandemiei de Covid. În acel moment locuia în cartierul Borgo Sud Est din Chivasso, într-o locuinţă socială. Aici a locuit până acum un an, când popularitatea sa a început să crească.

Născut la Dakar, în Senegal, a început să lucreze ca operator de maşini CNC într-o fabrică din Torino, înainte de a fi concediat în martie 2020.

Face videoclipuri mute

Demis şi victimă a pandemiei, a inventat videoclipuri mute pentru distracţie. În câteva luni, umorul său, uşor şi ironic, care a adus aminte de legendarul Buster Keaton, a reuşit să-i depăşească pe principalii influenceri italieni, detaşând milioane de mari fani precum Chiara Ferragni şi Gianluca Vacchi.

Şi aşa, ceea ce a început ca o glumă s-a transformat într-un loc de muncă mai mult decât profitabil. Iar încoronarea ascensiunii sale irezistibile, venită acum din cifre, era de ceva vreme în aer: la Festivalul de Film de la Cannes, nu întâmplător a fost numit jurat în noua secţiune dedicată tiktoker-urilor.

I-a plăcut atât de mult covorul roşu, încât a anunţat o nouă aventură:debutează în cinema.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici