Lazarov: 2008 va fi un an de vacanţă pentru emisiunea Andreei Marin

Producătorul TV Valeriu Lazarov a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că emisiunea "Surprize, Surprize", difuzată pe TVR1 din 1999, va intra în 2008 într-o perioadă "de odihnă", sugerând că întreruperea are legătură cu noul preşedinte-director general al SRTv, Alexandru Sassu.

3 afișări
Imaginea articolului Lazarov: 2008 va fi un an de vacanţă pentru emisiunea Andreei Marin

Valeriu Lazarov: 2008 va fi un an de vacanţă pentru emisiunea Andreei Marin

"În ultimul timp, am primit destule întrebări despre viitorul emisiei «Surprize, Surprize» şi viitorul colaborării cu prezentatoarea de la «Surprize», doamna Andreea Marin Bănică. Din respect pentru publicul numeros care ne-a urmărit cu asiduitate în ultimii nouă ani (...) 2008 va fi un an de odihnă, de vacanţă, pentru emisiunea «Surprize, Surprize». Este o vacanţă care se va produce după nouă ani de prezenţă pe ecranele unei televiziuni din România şi după 18 stagiuni de televiziune. Fiecare an înseamnă câte două stagiuni", a spus Valeriu Lazarov.

El a precizat că "Surprize, Surpize" a fost una dintre cele mai vizionate emisiuni din România, publicul fiind unul divers.

Totodată, Lazarov, a atenţionat că "Surprizele" sunt una dintre puţinele emisiuni care au supravieţuit mai multor preşedinţi-directori generali ai SRTv, Stere Gulea, Cristian Hadji-Culea, Valentin Nicolau, Tudor Giurgiu, şi tot atâtor Consilii de Administraţie, subliniind că viaţa unei emisiuni depinde nu numai de rezultatele de audienţă, ci şi de "preferinţele pestriţe" ale şefilor Televiziunii Publice. "Şi iată, cu venirea domnului Sassu şi a noului CA, «Surprizele» intră în vacanţă. Vom reveni în 2009 şi eu zic că, până atunci, TVR o să găsească un loc în curtea televiziunii, unde să ridice un monument nu mie, nici Andreei Marin, ci emisiunii «Surprize, Surprize». Eu cred că, în istoria televiziunii, puţine emisiuni au performat aşa ca «Surprizele»", a mai spus Valeriu Lazarov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici