Leonid Doni, poliţistul din "Las Fierbinţi", într-un film cu Armand Assante

Leonid Doni, actorul care îl interpretează pe poliţistul Robi în serialul "Las Fierbinţi", poate fi văzut de fani în această primăvară în filmul "Vânătorul de spirite", care îi are în rolurile principale pe Armand Assante şi Răzvan Vasilescu.

10191 afișări
Imaginea articolului Leonid Doni, poliţistul din "Las Fierbinţi", într-un film cu Armand Assante

Leonid Doni, poliţistul din "Las Fierbinţi", într-un film cu Armand Assante

Doni va fi aproape de nerecunoscut în film, într-o ipostază surprinzătoare pentru spectatori. Filmul este povestea unui vânător de spirite din New Orleans (Assante), care vine în Transilvania să dezlege misterul unui castel bântuit. Personajul lui Leonid Doni se află într-un spital de nebuni, unde îl are coleg pe cel care deţine informaţiile cele mai importante pentru dezlegarea misterului.

"The Wanderers/ Vânătorul de spirite" este o comedie horror cu accente de thriller supernatural, regizată de Dragoş Buliga, cel care regizează şi serialul "Las Fierbinţi", şi a câştigat în ultimele luni câteva premii importante la festivalurile internaţionale de gen.

"Vânătorul de spirite" are premiera în cinematografele din România pe 20 aprilie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici