Liana Stanciu a devenit realizator la TVR, unde vrea să ducă "Trenul vieţii" de la B1 TV

Vedeta de televiziune Liana Stanciu a devenit, în urma unui concurs, realizator TV la Televiziunea Publică, unde vrea să ducă şi emisiunea "Trenul vieţii", pe care o realizează de şapte ani la postul B1 TV.

306 afișări
Imaginea articolului Liana Stanciu a devenit realizator la TVR, unde vrea să ducă "Trenul vieţii" de la B1 TV

Liana Stanciu a devenit realizator la TVR, unde vrea să ducă "Trenul vieţii" de la B1 TV (Imagine: Zoltan Lorencz/Mediafax Foto)

Potrivit Televiziunii Române, Liana Stanciu - Georgescu a obţinut postul de realizator de televiziune la TVR, în urma unui concurs care s-a desfăşurat în 30 martie 2010. Vedeta prezintă deja la TVR 3 programul "Club TVR 3", difuzat în fiecare sâmbătă, de la ora 19.30.

Totodată, Liana Stanciu vrea să realizeze la TVR 3 şi emisiunea care a consacrat-o, "Trenul vieţii", difuzată de şapte ani la postul B1 TV.

Reprezentanţii postului B1 TV au declarat pentru MEDIAFAX că, în prezent, emisiunea este difuzată în fiecare vineri seară pe B1 TV şi lucrurile "nu sunt foarte clare" vizavi de această marcă, fără a face alte precizări.

Pe de altă parte, Liana Stanciu a declarat pentru MEDIAFAX că a depus toată documentaţia şi a plătit taxele pentru înregistrarea mărcii "Trenul vieţii" la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) în nume personal, această emisiune fiind "copilul ei". Liana Stanciu a mai spus că nu îşi doreşte o dispută juridică pentru marca "Trenul vieţii", preferând mai degrabă să o modifice.

În prezent, marca "Trenul vieţii" figurează la OSIM ca fiind "radiată". Potrivit OSIM, pentru marca "Trenul vieţii", societatea SC News Romania SA a depus solicitare în 25 iunie 2003, însă nu a plătit toate taxele pentru a o înregistra. Potrivit site-ului CNA, deţinătoarea licenţei audiovizuale a postului B1 TV este societatea News Television (România) SRL, al cărei asociat unic este News TV Romania BV (Olanda). Acţionarii News TV Romania BV sunt Ismar International NV (Antilele Olandeze - companie cu acţiuni la purtător) - 87,5% şi News Romania Inc (SUA) - 12,5%. Acţionar unic al News Romania Inc este News Corporation Ltd., o companie listată la bursa New York.

Legat de venirea la TVR, Liana Stanciu consideră că a făcut alegerea potrivită în acest moment al carierei. "M-am despărţit întotdeauna în termeni amiabili şi vin aici, la TVR , pentru că simt că pot face lucruri concrete. M-am înscris la concurs la sugestia doamnei Mioara Negescu (coordonator al Departamentului Muzică Divertisment din TVR, n.r.), îndemnată şi de doamna Mura Frînculescu (coordonator al canalului TVR 3, n.r.), le voi mulţumi mereu pentru idee. Am încheiat o etapă din carieră, sper să facem treabă bună aici şi să ajungem în mijlocul a cât mai mulţi români. Televiziunea se poate realiza la modul profesionist şi are, realmente, puterea să educe, cred că am demonstrat şi voi mai demonstra", spune Liana Stanciu.

În afară de B1 TV, Liana Stanciu a lucrat foarte mult în radio, la posturile Radio Contact, Radio Star şi Magic FM. Este căsătorită cu Mihai Georgescu, solistul trupei Bere Gratis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici