Lisa Marie Presley va fi înmormântată la Graceland

Cântăreaţa Lisa Marie Presley va fi înmormântată la Graceland, conacul din Memphis pe care l-a moştenit de la tatăl ei, Elvis Presley, „Regele Rock 'n' Roll”, a declarat vineri un reprezentant al fiicei sale, potrivit Reuters.

1586 afișări
Imaginea articolului Lisa Marie Presley va fi înmormântată la Graceland

Sursa foto: Twitter

Lisa Marie Presley a murit joi, la vârsta de 54 de ani, după ce a fost transportată de urgenţă la un spital din zona Los Angeles, în urma unui stop cardiac suferit în locuinţa sa.

„Ultimul loc de odihnă al Lisei Marie va fi la Graceland, alături de iubitul ei fiu Ben”, a declarat un reprezentant al fiicei sale, actriţa Riley Keough, în vârstă de 33 de ani. De asemenea, Lisa Marie mai are două gemene Finley şi Harper, în vârstă de 14 ani.

Cu două zile înainte de deces, Lisa Marie Presley apăruse alături de mama ei, Priscilla Presley, la premiile Globul de Aur, unde actorul Austin Butler a câştigat premiul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea tatălui său, în filmul „Elvis” şi le-a adus un omagiu ambelor femei în discursul de mulţumire.

„Inima mea este complet zdrobită pentru Riley, Finley, Harper şi Priscilla la pierderea tragică şi neaşteptată a Lisei Marie”, a declarat Butler vineri într-un comunicat.

„Sunt veşnic recunoscător pentru timpul în care am fost suficient de norocos să fiu lângă lumina ei strălucitoare şi voi preţui pentru totdeauna momentele de linişte pe care le-am împărtăşit. Căldura, dragostea şi autenticitatea ei vor fi mereu amintite”.

Fiul Lisei Marie Presley, Benjamin Keough, a murit în 2020, la vârsta de 27 de ani, după ce s-a sinucis. Lisa Marie Presley şi-a amintit de fiul ei într-un eseu din acest an pentru revista People, pe care l-a postat pe Instagram, descriindu-se ca fiind „distrusă” de moartea lui.

Fiind singura fiică a lui Elvis Presley, Lisa Marie a devenit proprietara conacului Graceland al tatălui ei, o populară atracţie turistică din oraş. Ea avea nouă ani când Elvis a murit acolo din cauza unei insuficienţe cardiace, în august 1977, la vârsta de 42 de ani.

Elvis Presley şi alţi membri ai familiei sale sunt înmormântaţi la Graceland's Meditation Garden.

Omagii aduse Lisei Marie Presley au continuat să curgă vineri.

„În ultimul an, întreaga familie a filmului Elvis şi eu am simţit privilegiul îmbrăţişării Lisei Marie”, a declarat Baz Luhrmann, regizorul filmului „Elvis”, pe Instagram.

„Pierderea ei bruscă şi şocantă a devastat oameni din întreaga lume”.

Aflată în centrul atenţiei celebrităţilor încă de la naştere, Lisa Marie şi-a început propria carieră muzicală cu un album de debut în 2003, „To Whom It May Concern”.

Acesta a fost urmat de „Now What” din 2005, iar ambele au ajuns în top 10 al clasamentului Billboard 200 album. Un al treilea album, „Storm and Grace”, a fost lansat în 2012. Cântăreţul Billy Idol a postat pe Twitter o fotografie cu ei împreună şi a spus că ea a fost „foarte iubitoare cu mine”, adăugând: „În Memphis, în anii '90, mi-a oferit o vizionare a secţiunilor private din Graceland, ceea ce a fost foarte special”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici