London Symphony Orchestra, aplaudată de peste 4.000 de spectatori

London Symphony Orchestra, sub bagheta celebrului dirijor englez Sir Colin Davis, împreună cu pianistul rus Evgeny Kissin, au performat vineri, la Sala Palatului, fiind aplaudaţi minute în şir de cei peste 4.000 de spectatori veniţi la concert.

1 afișare
Imaginea articolului London Symphony Orchestra, aplaudată de peste 4.000 de spectatori

London Symphony Orchestra, aplaudată de peste 4.000 de spectatori

După ce joi seara London Symphony Orchestra evoluase sub conducerea dirijorului român Horia Andreescu, în cadrul Festivalului "George Enescu", cea de-a doua reprezentaţie a orchestrei l-a avut la pupitru pe Sir Colin Davis şi ca solist pe Evgeny Kissin.

Printre cei care au asistat la concertul de la Sala Palatului s-au numărat Ion Iliescu, Adrian Severin, Cristian David, Sergiu Nistor, Liliana Iorgulescu.

Programul a cuprins Concertul pentru pian şi orchestră nr. 5 în Mi bemol major, op.73 "Imperialul" şi Simfonia a III-a "Eroica", de Ludwig van Beethoven.

Foarte apreciată de public a fost prima parte a concertului, respectiv evoluţia pianistului rus Evgeny Kissin, rechemat prin aplauze de circa cinci ori înapoi pe scenă de public.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici