Lucian Romaşcanu părăseşte Ringier România

Lucian Romaşcanu părăseşte trustul de presă Ringier România, funcţia de director de publicitate Newspapers Division deţinută de acesta urmând să fie preluată de Mirela Murariu, din 16 martie, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

100 afișări
Imaginea articolului Lucian Romaşcanu părăseşte Ringier România

Lucian Romaşcanu părăseşte Ringier România

Lucian Romaşcanu s-a alăturat echipei Ringier, ca director de publicitate, în 1999, iar după o perioadă în care a lucrat în afara trustului s-a reîntors, în 2006, în funcţia de director executiv. Romaşcanu a deţinut mai multe funcţii de conducere în diferite departamente şi divizii ale trustului.

Mirela Murariu s-a alăturat Ringier România în 1998, în funcţia de Advertising Sales Representative, avansând în structura de publicitate a companiei, unde a deţinut funcţiile de Media Planner Magazines Division, Media Director Magazines Division şi director de publicitate Magazines Division. Din februarie 2008, Murariu a preluat conducerea departamentului de vânzări al diviziei Economic & Reference.

Mirela Murariu se află sub directa coordonare a lui Claudiu Şerban, Deputy General Manager, care coordonează portofoliul de ziare al Ringier România.

Ringier a intrat pe piaţa românească în 1992, din portofoliul companiei făcând parte titluri precum Capital (săptămânal de business), Libertatea (tabloid) şi revistele Bolero, Libertatea pentru femei, Unica, Bravo şi BravoGIRL. Grupul elveţian Ringier este prezent în zece ţări, are peste 7.000 de angajaţi, editează circa 120 de ziare şi reviste, produce aproximativ 20 de programe de televiziune şi operează 50 de platforme online şi 11 tipografii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici