Lumea filmului se adaptează: Noul model de business vine, însă, şi cu limitări

  • Warner Bros va lansa toate filmele de anul viitor şi în cinema şi pe HBO Max
  • Lista include filme ca Tom şi Jerry, Dune şi Matrix 4
  • Vei putea vedea filmele timp de o lună de la data lansării
  • HBO Max va fi disponibil în Europa de la jumătatea anului viitor
475 afișări
Imaginea articolului Lumea filmului se adaptează: Noul model de business vine, însă, şi cu limitări
Vremurile noi cer măsuri noi. Mutare şoc în lumea filmului! Studiourile Warner Bros, cele mai mari din lume, vor lansa toate filmele lor de anul viitor simultan atât în cinematografe cât şi pe streaming, pe HBO Max.
 
Lista include şi filme ca Tom şi Jerry, Matrix 4, Suicide Squad sau Dune. Filme mari, şi toate vor ajunge pe platformă în format 4K Ultra HD şi HD în 2021.
 
E un model nou de business, cu ceva limitări. De exemplu, vei putea vedea filmele pe platforma de streaming doar o lună de la data lansării. Filmele ies apoi de pe HBO Max o anumită perioadă. Toate lansările Warner ajung în continuare şi în cinematografe iar experimentul ăsta va fi testat timp de un an. 
 
În ţările unde nu există HBO Max, rămâi în continuare doar cu cinema-ul. Vestea bună e că HBO Max plănuieşte o extindere în Europa în a doua jumătate a anului viitor. Serviciul va înlocui HBO GO pe pieţele din Europa Centrală şi de Est dar şi în ţările nordice. Planul e ca-n final, HBO Max să fie disponibil în 190 de ţări. 
 
Momentan, în state HBO au o ofertă pentru serviciul MAX, dacă te abonezi pe 6 luni, plăteşti 12 dolari pe lună.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici