"Lupu", de Bogdan Mustaţă, ultimul film cu Sergiu Nicolaescu, are premiera pe 4 octombrie - VIDEO

"Lupu", de Bogdan Mustaţă, ultimul film în care a jucat cineastul Sergiu Nicolaescu, va avea premiera în cinematografele româneşti pe 4 octombrie, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Strada Film.

1475 afișări
Imaginea articolului "Lupu", de Bogdan Mustaţă, ultimul film cu Sergiu Nicolaescu, are premiera pe 4 octombrie - VIDEO

"Lupu", de Bogdan Mustaţă, ultimul film cu Sergiu Nicolaescu, are premiera pe 4 octombrie (Captură video)

Ce se poate întâmpla în mintea unui adolescent de 16 ani când se îndrăgosteşte pentru prima dată? Lupu trăieşte cea mai stranie vară din viaţa sa. Mama lui are un nou iubit, fata care se lipeşte de el pe holurile întunecate ale blocului este posibil să nu existe, iar tatăl mort îi cere ajutorul din camera alăturată.

Filmul "Lupu" îl are în rolul principal pe tânărul Mihai Vasilescu, aflat la debut, alături de Ada Condeescu, Costel Caşcaval, Carmen Ungureanu, Alexandru Potocean şi Camelia Zorlescu, cu participarea extraordinară a lui Sergiu Nicolaescu, în ultimul său rol.

Proiectul a fost selecţionat în cadrul Atelierului Festivalului de la Cannes. Bogdan Mustaţă a făcut filme de televiziune în Dubai şi Vietnam şi a câştigat Ursul de Aur la Berlin pentru scurtmetrajul "O zi bună de plajă", în 2008.

Filmul "Lupu" va avea două proiecţii pentru public înainte de lansarea oficială în cinematografe. Astfel, prima proiecţie va avea loc vineri, la Cinema Studio din Capitală, în Noaptea Albă a Filmului Românesc. Regizorul Bogdan Mustaţă şi o parte din echipă vor răspunde la întrebările publicului, după proiecţie.

De asemenea, pe 2 octombrie, echipa de promovare, în colaborare cu sub25.ro, pregăteşte un eveniment special, în cadrul căruia 100 de spectatori aleşi în urma unui concurs pe Facebook vor fi iniţiaţi în universul labirintic al lui Lupu, în Club Control din Bucureşti. Detalii pot fi găsite pe pagina de Facebook a filmului - www.facebook.com/Lupu2013.

Premiera pentru industria cinematografică va avea loc pe 3 octombrie, la Cinema Elvira Popescu din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici