Maia Morgenstern, Mircea Rusu şi Emil Hurezeanu, în "Love Stories", la Teatrul Metropolis

Spectacolul "Love Stories" ("Labirintul") de Radu F. Alexandru, cu Maia Morgenstern, Mircea Rusu şi cu participarea inedită a lui Emil Hurezeanu, va avea prima reprezentaţie la Teatrul Metropolis, joi, 1 septembrie, de la ora 19:00.

547 afișări
Imaginea articolului Maia Morgenstern, Mircea Rusu şi Emil Hurezeanu, în "Love Stories", la Teatrul Metropolis

Maia Morgenstern (Imagine: Andreea Campeanu/Mediafax Foto)

Spectacolul "Love Stories" are la bază textul "Labirintul" de Radu F. Alexandru, desemnat câştigătorul concursului "Cea mai bună piesă românească a anului 2010", organizat de Uniunea Teatrală din România (UNITER). Textul "Labirintul" a fost desemnat câştigător de un juriu format din Marina Constantinescu, Nicolae Manolescu şi Marian Popescu.

Spectacolul prezintă două generaţii, două cupluri - părinţi şi copii, respectiv o emoţionantă poveste a căutărilor de sine, un labirint al emoţiilor şi dramelor existenţiale.

"Love Stories" este un spectacol care vorbeşte despre acceptare şi autenticitate, despre fascinanta relaţie între autor şi personajele lui, despre limite şi despre tabuuri, despre adevărul care surprinde şi şochează. De fapt, spectacolul vorbeşte despre matricea existenţială a fiecăruia dintre noi.

În afară de Maia Morgenstern şi Mircea Rusu, din distribuţia spectacolului "Love Stories" mai fac parte Diana Cavallioti şi Alexandru Pavel. Totodată, Emil Hurezeanu va avea rolul de povestitor în spectacolul "Love Stories", după cum au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Teatrului Metropolis.

Regia spectacolului este semnată de Claudiu Goga, iar scenografia de Lia Dogaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici