Mâine, studenţii pot intra gratuit la muzee şi spectacole de teatru

Ministrul Educaţiei, Cristian Adomniţei, îi anunţă pe studenţi că sâmbătă, de ziua lor, pot intra gratuit la muzee şi la spectacole de teatru şi operă din instituţiile din subordinea Ministerului Culturii.

2 afișări
Imaginea articolului Mâine, studenţii pot intra gratuit la muzee şi spectacole de teatru

Mâine, studenţii pot intra gratuit la muzee şi spectacole de teatru

"Vă felicit pe toţi şi vă spun «La mulţi ani!» pentru Ziua Internaţională a Studenţilor. Vreau însă ca fiecare zi să fie una a studentului, prin performanţele obţinute în pregătirea profesională, dar şi prin frumuseţea vârstei. De Ziua Internaţională a Studenţilor, sărbătorită în fiecare an pe 17 noiembrie, împreună cu ministrul Culturii, domnul Adrian Iorgulescu, ne-am gândit la un cadou care sper să vă bucure, la fel cum ne-a bucurat pe noi ideea accesului gratuit la cultură. Timp de o zi, dragi studenţi din România, aveţi posibilitatea de a vizita muzee şi de a avea acces gratuit la spectacolele de teatru şi operă găzduite de instituţiile din subordinea Ministerului Culturii", se arată în mesajul ministrului Educaţiei adresat studenţilor.

Demnitarul şi-a exprimat încrederea că studenţii, cu inteligenţa şi pasiunea lor, vor reuşi să aducă învăţământul superior din România la un alt nivel, astfel încât universităţile să îşi găsească locul alături de cele mai prestigioase instituţii de învăţământ din lume.

"Vreau ca, împreună cu voi, să creăm un sistem de educaţie performant, care să fie garantul unei societăţi în continuă dezvoltare. Pentru aceasta, cred că învăţământul universitar trebuie să fie centrat pe student, iar acesta să poată avea un rol important în viaţa comunităţii academice", a mai spus ministrul în mesajul adresat de ziua studenţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici