Managerul Teatrului Dramatic din Petroşani, concediat pentru nu s-a prezentat la evaluare

Managerul Teatrului Dramatic „I. D. Sîrbu” din Petroşani a fost concediat pentru nu s-a prezentat la evaluare, potrivit unui anunţ făcut de reprezentanţii Consiliului Judeţean Hunedoara.

617 afișări
Imaginea articolului Managerul Teatrului Dramatic din Petroşani, concediat pentru nu s-a prezentat la evaluare

Sursa foto: Facebook / Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu”

Cei de la Consiliul Judeţean din Petroşani au reziliat contractul managerului Teatrului Dramatic „I. D. Sîrbu”. Decizia a fost luată de preşedintele CJ Hunedoara, la recomandarea comisiei de evaluare.

„Recomandarea comisiei de evaluare a fost transpusă în dispoziţia Preşedintelui Consiliului Judeţean Hunedoara nr.139/20.05.2021, iar contractul de management a fost reziliat începând cu data de 21 mai 2021”, scrie în comunicatul de presă al CJ Hunedoara.

Reprezentanţii instituţiei susţin că managerul nu a participat la a doua etapă a evaluării care a fost programată pe 19 mai.

„Prin Decizia nr. 509/2021 a Curţii de Apel Alba Iulia pronunţată în dosarul nr. 4111/97/2020, a rezultat fără echivoc obligaţia managerului Teatrului Dramatic „I. D. Sîrbu” din Petroşani de a se supune evaluării anuale pe de-o parte, precum şi obligaţia autorităţii publice de a efectua evaluarea anuală conform normelor legale în vigoare. Având în vedere faptul că, în lipsa nejustificată (absent) a managerului la etapa a doua a evaluării, respectiv la susţinerea interviului din data de 19 mai 2021, membrii comisiei de evaluare nu au putut stabili un rezultat final, recomandarea comisiei de a fost de încetare a managementului, respectiv rezilierea contractului încheiat cu domnul Cosmin Rădescu”, au explicat cei de la Consiliul Judeţean.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici