Medvedev le mulţumeşte celor 100.000 de cititori de pe Twitter

Preşedintele rus Dmitri Medvedev le-a adresat mulţumiri tuturor cititorilor microblogului său de pe Twitter, înainte de a pleca spre summit-ul tripartit de la Deuaville, între Franţa, Germania şi Rusia, a anunţat luni serviciul de presă al Kremlinului, citat de RIA Novosti în pagina electronică.

13 afișări
Imaginea articolului Medvedev le mulţumeşte celor 100.000 de cititori de pe Twitter

Medvedev le mulţumeşte celor 100.000 de cititori de pe Twitter (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am plecat spre Deauville şi summit. Îmi voi descrie călătoria un pic mai târziu, dar vreau să vă mulţumesc mult, vouă, tuturor celor care mă citiţi. Sunteţi, deja, peste 100.000 de persoane", a scris şeful statului rus.

Medvedev a plecat luni într-o vizită de două zile la Deauville, unde a discutat cu preşedintele francez, Nicolas Sarkozy, şi cancelarul german, Angela Merkel, despre un tratat privind securitatea europeană, anularea vizelor de clătorie între Rusia şi Uniunea Europeană (UE), dosarul nuclear iranian, dar şi despre lupta împotriva consecinţelor crizei financiare şi problemele cooperării Rusia-NATO şi Rusia-UE.

Preşedintele rus şi-a lansat microblogul pe Twitter în timpul unei vizite la Silicon Valley, în California, în iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici