Micaela Caracaş şi Ion Caramitru, cel mai popular cuplu de actori

Actorii Micaela Caracaş şi Ion Caramitru vor primi, pe 19 februarie, "Diploma pentru cel mai popular cuplu de actori", în cadrul unei ceremonii organizate la sediul Uniunii Teatrale din România (UNITER) din Bucureşti.

72 afișări
Imaginea articolului Micaela Caracaş şi Ion Caramitru, cel mai popular cuplu de actori

Ion Caramitru

Evenimentul, aflat la cea de-a V-a ediţie, va avea loc marţi, 19 februarie, ora 12.00, la sediul UNITER. Distincţia este acordată de firma de relaţii publice Special Media.

"Distincţia nu se dă pentru o anumită activitate artistică, pentru un spectacol în care cei doi ar fi jucat împreună, ci pentru cuplul de actori, pentru activitatea artistică a fiecăruia", au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii UNITER.

În anii precedenţi au fost premiate următoarele cupluri de actori: Carmen Stănescu şi Damian Crâşmaru, Ilinca Tomoroveanu şi Traian Stănescu, Cătălina Mustaţă şi Florin Zamfirescu şi Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici