Mircea Badea: "E oficial: Nu am gripă porcină! "

Mircea Badea a scris pe blogul lui că nu este infectat cu virusul AH1N1 şi că va realiza, marţi, emisiunea "În gura presei", difuzată de postul Antena 3, şi emisiunea care-i poartă numele, la Radio Zu.

43 afișări
Imaginea articolului Mircea Badea: "E oficial: Nu am gripă porcină! "

Mircea Badea: "E oficial: Nu am gripă porcină! " (Imagine: Sorina Andreica/Mediafax Foto)

"Am primit telefonic rezultatul. E negativ. Deci, nu am gripă porcină. Încă. O să primesc şi rezultatul scris (...) Mă duc la radio. După care o să mănânc într-un loc public pentru a băga în panică cetăţenii. Pe urmă, am o emisiune de făcut la Antena 3", a scris Mircea Badea pe blogul lui.

Mircea Badea este realizatorul emisiunii "În gura presei", difuzată de luni până vineri şi duminica, în direct, după ora 23.00, la postul Antena 3. Totodată, Mircea Badea realizează emisiunea care-i poartă numele, difuzată de luni până joi, între orele 18.00 şi 19.00, în direct la Radio Zu.

Mircea Badea a scris, luni, pe blogul lui că este suspect de gripă porcină. "Am fost la spital, mi s-au luat probe, am unele simptome, altele nu. Am semnat un «angajament» că stau izolat până la stabilirea diagnosticului. Rezultatul analizelor le primesc mâine (marţi, n.r.) în jurul prânzului (...) Sunt aproape convins că nu am gripă porcină şi mă enervează foarte rău că trebuie să stau izolat", a scris Mircea Badea.

El nu a putut realiza ediţia de luni a emisiunii "În gura presei", însă a realizat, prin telefon, emisiunea de la Radio Zu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici