Morar şi Buzdugan au semnat un contract cu trustul Intact

Mihai Morar şi Daniel Buzdugan au semnat cu divizia radio a Trustului Intact şi vor realiza, din toamnă, o emisiune de dimineaţă, între orele 7.00 şi 10.00, la noul post de radio al grupului, format prin reunirea reţelelor News FM şi Romantic FM.

123 afișări
Imaginea articolului Morar şi Buzdugan au semnat un contract cu trustul Intact

Morar şi Buzdugan au semnat un contract cu trustul Intact (Imagine: Mediafax Foto)

Foştii realizatori ai matinalului "Dimineaţa deMentă", de la Radio 21, post deţinut de trustul francez Lagardère, vor putea fi ascultaţi pe frecvenţa 89 FM în Bucureşti şi pe alte 22 de frecvenţe în ţară. Numele noului post de radio al trustului Intact nu a fost încă stabilit.

"Îmi ard buzele să mă întorc la prima mea dragoste, radioul. Îmi e dor să ne petrecem dimineţile cu ascultătorii noştri. Avem o grămadă de idei demente şi ne pregătim pentru cel mai vesel radio din România", spune Mihai Morar.

"De o lună, de când nu mai sunt la radio, o grămadă de ascultători mă opresc pe stradă şi mă întreabă unde voi face farse", precizează şi Daniel Buzdugan.

În plus, Buzdugan se pregăteşte pentru un nou sezon "Divertis Mall" la Antena 1, iar Morar îşi va relua din septembrie emisiunea "Răi, da' buni" la Antena 2.

Daniel Buzdugan şi Mihai Morar au părăsit, pe 19 iunie, Radio 21, unde realizau emisiunea "Dimineaţa deMentă". "Decizia a fost luată. Plecăm şi punct. Ei (reprezentanţii Radio 21, n.r.) vor să aducă în discuţie faptul că plecăm pentru bani. Nu suntem copii, nu facem acest lucru. Suntem doi oameni maturi care îşi asumă deciziile luate. Prin înaintarea demisiei nu ne-am dus să cerem bani (...). Pur şi simplu nu ne mai simţeam ok. Mai mult nu comentez", a spus atunci Daniel Buzdugan.

De cealaltă parte, întrebat de motivele demisiei, Mihai Morar a precizat că, "la un moment dat, s-a rupt vraja". "Am rămas pentru o echipă grozavă, o atmosferă extraordinară, alături de care am realizat performanţa. La un moment dat, însă, s-a rupt vraja", a afirmat Morar.

La momentul respectiv, Alexandru Macavei, director executiv Radio 21, a declarat pentru MEDIAFAX că matinalul "Dimineaţa deMentă" va continua începând din toamnă, într-o nouă formulă. "La sfârşitul lunii august vom anunţa ce vom face în privinţa prezentatorilor emisiunii. Ne vom gândi dacă emisiunea îşi va păstra numele", a spus atunci Macavei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici