Netflix: Un nou thriller psihologic cu accente horror a cucerit topurile. În 25 de ţări este pe primul loc

  • Dacă sunteţi în căutarea unui nou thriller Netflix în care să vă înfigeţi în acest weekend, atunci nu mai căutaţi.
  • La o săptămână de la lansarea din 19 august, „Echoes” este în top 10 în 85 de ţări, iar în 25 este pe primul loc.
6935 afișări
Imaginea articolului Netflix: Un nou thriller psihologic cu accente horror a cucerit topurile. În 25 de ţări este pe primul loc

Este o adevărată performanţă ca, în atât de puţin timp, o nouă producţie să-şi facă loc atât de în faţă în preferinţele abonaţilor. La o săptămână de la lansarea din 19 august, „Echoes” este în top 10 în 85 de ţări, iar în 25 este pe primul loc, potrivit Rotten Tomatoes.

În România a stat în vârf cinci zile, iar acum este din nou detronat, când de „The Sandman”, când de „High Heat”, relatează Aleph News.

Nota horror a acestui thriller psihologic australian este puternică. Acţiunea urmăreşte două surori gemene, Leni şi Gina, care şi-au schimbat între ele vieţile încă din copilărie. „Două surori. Două vieţi. Un secret”, sună motto-ul serialului.

Totul culminează în viaţa dublă pe care o duc ca adulte, dar minciuna lor începe să iasă treptat la iveală după ce una dispare şi totul se transformă în haos.

Abonaţii au fost puternic atraşi de serial, dar după ce l-au văzut nu au fost tocmai încântaţi şi i-au acordat o apreciere de numai 5,8/10.

Criticii de top au fost insensibili la frumuseţea lui Michelle Monaghan şi mai severi. „Echoes începe prin a fi atrăgător, dar devine tot mai întortocheat şi nu reuşeşte să se extragă din categoria inferioară”, a scris CNN.

Dar The Wrap a fost mai indulgent: „Începând de la jumătate, acest serial de mister cu şapte episoade devine mult mai ciudat, dar şi mult mai interesant decât în prima parte”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici