NETFLIX va deschide ICEEfest 2016, la Bucureşti, cu prima prezentare pe care a susţinut-o până acum la un eveniment din estul Europei. Azi s-a publicat şi agenda festivalului

Pe lângă cei peste 100 de speakeri internationali de top deja confirmaţi, ICEEfest aduce pentru ediţia din acest an o surpriză de ultim moment: Netflix.

1007 afișări
Imaginea articolului NETFLIX va deschide ICEEfest 2016, la Bucureşti, cu prima prezentare pe care a susţinut-o până acum la un eveniment din estul Europei. Azi s-a publicat şi agenda festivalului

NETFLIX va deschide ICEEfest 2016, la Bucureşti, cu prima prezentare pe care a susţinut-o până acum la un eveniment din estul Europei. Azi s-a publicat şi agenda festivalului

Joris Evers este Vicepreşedinte şi Director de Comunicare pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa la Netflix şi va fi la Bucuresti pe 9 şi 10 iunie pentru a vorbi despre planurile companiei de a cuceri publicul din aceasta regiune.

Prezentarea lui Evers va da startul festivalului, pe 9 iunie, conform agendei festivalului care a fost publicată azi (şi care cuprinde anul acesta patru scene principale Innovation 1, Innovation 2, Focus, ICEEhealth – la care se adaugă zonele VIP şi cele dedicate workshopurilor, zonei expo şi distracţiei).

”Abonaţii urmăresc aproximativ 125 de milioane de ore de program în fiecare zi”, spune Reed Hastings, CEO-ul Netflix. Aşadar, fiecare abonat petrece aproximativ 1,4 ore vizionând conţinut Netflix în fiecare zi, salvând în jur de 160 de ore pe an, datorită lipsei pauzelor de publicitate [sursa: Fortune].

Netflix a adunat o bază de peste 81 de milioane de abonaţi însă conţinutul reţelei variază foarte mult in cele peste 190 de tari unde exista acest serviciu.

  • 208 seriale şi 575 filme pot viziona abonaţii Netflix din Romania
  • 1081 seriale şi 4579 filme e conţinutul disponibil in Statele Unite

Pe aceasta hartă puteţi vedea detalii despre conţinutul Netflix pentru fiecare ţară în parte.

Partea bună este că Joris Evers şi-a propus să ne dezvăluie cum va încerca Netflix să devină tot mai relevant pentru abonaţii din Centrul şi Estul Europei. Viitorul televiziunii şi al conţinutului video online sunt alte puncte pe care VP-ul Netflix le va atinge în discursul şi în discutiile care vor urma.

ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – este organizat în parteneriat cu Orange, cu sprijinul Volkswagen, XAXIS, BCR şi Prometheus. Companiile interesate să se alăture o mai pot face încă, aici.

Ultimele bilete la preţul actual, înainte de scumpirea lor, sunt disponibile pe site-ul festivalului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici