Nicolas Cage devine "Tiger King" în miniseria despre controversatul Joe Exotic. Personajul este deja viral pe internet

  • Nicolas Cage debutează în televiziune, într-o miniserie despre Joe Exotic, cunoscut ca "Tiger King".
  • Controversatul personaj a devenit viral pe internet, generând şi un val de meme.
  • Cage a fost premiat cu Oscar pentru rolul din "Leaving Las Vegas", însă, în ultimii ani, nu a mai înregistrat succese notabile ca actor.
286 afișări
Imaginea articolului Nicolas Cage devine "Tiger King" în miniseria despre controversatul Joe Exotic. Personajul este deja viral pe internet

Nicolas Cage debutează în televiziune, în rolul controversatului Tiger King. Miniseria se anunţă deja a fi un succes

Actorul american Nicolas Cage va debuta în televiziune, într-o miniserie despre Joe Exotic, protagonistul serialului Netflix de succes "Tiger King". Miniseria se anunţă deja a fi un succes, având în vedere că serialul "Tiger King" a devenit deja viral pe internet.

Potrivit Variety, miniseria de opt episoade are la bază un articol apărut în Texas Monthly, "Joe Exotic: A Dark Journey Into the World of a Man Gone Wild", scris de Leif Reigstad.

În afară de faptul că va interpreta rolul celui care s-a descris drept "gay, cowboy iubitor de arme, cu chică", Cage va fi şi producătorul executiv al miniseriei.

Serialul Netflix "Tiger King: Murder, Mayhem and Madness" a înregistrat un uriaş succes în rândul publicului, iar în mediul online a generat un val instant de meme. Serialul prezintă viaţa lui Joseph Allen Maldonado-Passage, cunoscut ca Joe Exotic, în timp ce se chinuie să îşi păstreze grădina zoologică din Oklahoma - unde a adunat mii de animale exotice nedorite -, "cu riscul de a-şi pierde facultăţile mintale", spun producătorii.

Serialul a făcut din Joe Exotic un subiect fascinant şi controversat. Acesta se află în prezent în închisoare după ce a fost condamnat pentru complicitate la crimă şi abuzuri săvârşite asupra animalelor.

Miniseria produsă de Cage este doar unul din mai multe proiecte inspirate de aventuroasa poveste a lui Joe Exotic. Printre acestea se numără şi un serial în care rolul lui Joe Exotic ar putea fi juca de Brad Pitt sau David Spade. Ţinând însă cont de popularitatea de care se bucură exoticul personaj, miniseria în care joacă Nicolas Cage sigur va avea succes.

În vârstă de 56 de ani, Nicolas Cage a fost premiat cu Oscar pentru rolul din "Părăsinf Las Begas-ul/ Leaving Las Vegas", de Mike Figgis, însă, în ultimii ani, nu a mai înregistrat succese notabile ca actor. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici