Nopţi Albe de Acordeon, la Bucureşti (Galerie Video)

Cea de-a III-a ediţie a Festivalului Nopţi Albe de Acordeon, care va avea loc între 26 şi 28 septembrie, va aduce pe scenele din Bucureşti peste zece trupe şi artişti care s-au făcut remarcaţi atât în România, cât şi în străinătate, informează organizatorii evenimentului.

449 afișări
Imaginea articolului Nopţi Albe de Acordeon, la Bucureşti (Galerie Video)

Nopţi Albe de Acordeon, la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, la Bucureşti vor concerta Emy Drăgoi, Patrick Quichaud, Trio Ricardo Steuer Herz, Duet Romeo, Cornelia Catanga, Jean Mocanu, Jerez le Cam Quartet, Evegeny Derbenko şi Dmitry Shilov, Ives Fontaine, Jean De Meaux şi Emilian Ionuţ.

Festivalul Nopţi Albe de Acordeon propune publicului trei seri de spectacole-concert, susţinute de instrumentişti de nivel mondial, cu inserţii din folclorul românesc, folclorul internaţional, jazz clasic sau contemporan, urmate de câte o serată specifică a genului prezentat în seara respectivă: bal popular românesc, serată franţuzească, serată de jazz pentru acordeon.

Toate spectacolele se vor desfăşura la sala ArCuB din Capitală.

De asemenea, spectacolele vor avea ca temă două figuri centrale - Maria Tănase şi Charlie Chaplin - care vor acompania show-urile printr-o serie de proiecţii video.

Festivalul este organizat de Acordeon Armony Music, având ca partener principal Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului Bucureşti ArCuB, în colaborare cu Fundaţia Marconi, Institutul Francez, Rin Grand Hotel şi Bes România.

Maria Tănase - "Ciuleandra"

Charlie Chaplin - "The Circus"

Maria Tănase - "Bun e vinul ghiurghiuliu"

Charlie Chaplin - "Table Ballet"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici