"Nunta mută" intră în cinematografe din 21 noiembrie

Lungmetrajul "Nunta mută", care marchează debutul în regia de film al lui Horaţiu Mălăele, va avea premiera în cinematografele din România pe 21 noiembrie, informează Transilvania Film.

35 afișări
Imaginea articolului "Nunta mută" intră în cinematografe din 21 noiembrie

"Nunta mută", în regia lui Horaţiu Mălăele, în cinematografe din 21 noiembrie

Filmul prezintă povestea a doi tineri îndrăgostiţi, care decid să îşi unească destinele într-o zi de joi.

În mijlocul ceremoniei se anunţă moartea lui Stalin şi este declarat doliu internaţional de şapte zile. Nuntaşii hotărăsc, însă, să continue distracţia într-un mod mai puţin obişnuit.

"Îmi propun un film care să vorbească lumii, cu duioşie şi romantism, despre dragoste, într-un spaţiu născător de veşnicie", a declarat Horaţiu Mălăele.

Din distribuţia filmului fac parte actori precum Victor Rebengiuc,Tamara Buciuceanu şi Anca Sigartău.

Actriţa care interpretează rolul miresei, Meda Victor, este la primul său rol principal. Absolventă a Facultăţii de Teatru din cadrul Universităţii Hyperion, actriţa a jucat în filme precum "Şi totul era nimic", în regia Cristinei Nichituş, şi "Last Night", de Richard Crudo.

Alexandru Potocean, actorul care joacă rolul mirelui, este cunoscut pentru partiturile sale din "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile", de Cristian Mungiu, şi "Hârtia va fi albastră", de Radu Muntean.

"Nunta mută" este o coproducţie Castel Film, Agat Films & Cie (Franţa), Samsa Films (Luxemburg), cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, în colaborare cu BV MCCann Erikson şi Realitatea Media.

Bugetul total al producţiei s-a ridicat la un 1,5 milioane de euro.

De asemenea, pe 17 noiembrie, este programată o seară de gală, la Teatrul Naţional Bucureşti, în care filmul va fi proiectat în premieră.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici