O carte pe zi: „Drumul spre necunoscut” de Sandra Brown

La începutul anilor 90 exista o fascinaţie pentru romanele Sandrei Brown care se traducea masiv şi se publica în multe ediţii şi zeci de mii de exemplare. Se pare că nu a dispărut. Editura Litera îi publică romanele inclusiv în noua colecţie Dream Bokks.

422 afișări
Imaginea articolului O carte pe zi: „Drumul spre necunoscut” de Sandra Brown

Colecţia Dream Books a fost lansată în primîăvara acestui an şi acoperă o gamă foarte largă de subiecte: de la pasiunile pline de romantism din secole trecute, la iubiri care trebuie să înfrunte piedici aproape imposibil de trecut din vremuri tulburi şi până la farmecul poveştilor din timpurile actuale, în care dragostea se poate naşte în lumea virtuală atât de bine cunoscută generaţiei Z. Colecţia, mai precizează editura, este dedicată femeilor din diverse generaţii, cu garanţia că se vor putea desprinde de problemele de zi cu zi cu cărţile incluse în această colecţie.

Între titlurile colecţiei şi un roman nou (din 1921) al celebrei Sandra Brown, autoare a peste 80 de romane vândute în mai mult de 80 de milioane de exemplare în întreaga lume şi traduse în 34 de limbi.
Scriu editorii: „Anul 1920 prinde viaţă în acest roman incitant şi plin de suspans, un bestseller al autoarei Sandra Brown. Prohibiţia este acum legea supremă, dar crima, haosul, dorinţa şi lăcomia domină piaţa rachiului artizanal de porumb din statul Texas.

Thatcher Hutton, recent întors din război şi dornic să revină la viaţa lui de cowboy, sare dintr-un tren în mişcare ca să evite o confruntare neplăcută... dar nu-şi imaginează unde are să-l poarte soarta. Ceea ce pentru Laurel Plummer ar fi trebuit să fie un nou început, se transformă într-o tragedie. Rămasă singură şi fără niciun mijloc de a se întreţine, dar hotărâtă să-şi hotărască singură viitorul, Laurel intră în extrem de profitabila industrie locală, deranjându-i în foarte mare măsură pe băieţii vechi, care deţin supremaţia în acest joc.”

„Acest bestseller are personaje puternice şi inventive, iar deciziile lor surprinzătoare ţin cititorii în suspans.“ Publishers Weekly

Sandra Brown – Drumul spre necunoscut. Traducere din limba engleză de Laura Berteanu. Editura Litera, colecţia Dream Books. 514 pag.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici