Suspans psihologic la cote ameţitoare. O carte pe zi: „Soţia dintre noi” de Greer Hendricks, Sarah Pekkanen

„Suspans psihologic la cote ameţitoare... înspăimântător, tulburător, şocant, extraordinar... unul dintre cele mai bune thrillere al anului“, explică editorii.

282 afișări
Imaginea articolului Suspans psihologic la cote ameţitoare. O carte pe zi: „Soţia dintre noi” de Greer Hendricks, Sarah Pekkanen

O carte pe zi: ”Soţia dintre noi” de Greer Hendricks, Sarah Pekkanen

Eroina, Vanessa, tânără studentă, se îndrăgosteşte de un profesor de-al ei. Nu ştie că e căsătorit, află când rămâne însărcinată şi-l caută, să găsească o soluţie împreună, acasă, unde dă peste soţie şi copiii lor. Lumea ei se prăbuşeşte. Peste ani, tânăra se îndrăgosteşte din nou şi se căsătoreşte, dar treptat află că soţul nu este cel care i se arătase, o terorizează, o urmăreşte, vrea să-i fie supusă. Iubirea dispare. Cei doi divorţează, iar fostul soţ se pregăteşte de o nouă căsătorie. Vanesa vrea însă să o averizeze pe viitoarea mireasă. O acţiune complicată, cu întorsături neaşteptate şi cu un final şi mai surprinzător: afli că viitoarea mireasă e fiica profesorului care o înşelase pe Vanessa în studenţie.

Un roman cu un ritm alert, un thriller foarte bine scris. „Intriga complicată, ce se derulează într-un ritm alert, este redată într-un stil narativ foarte îngrijit. Este un roman magnific şi tulburător. Un triunghi conjugal înspăimântător în care nu ştii pe cine să crezi.“, remarcă Gilly Macmillan.

Greer Hendricks a fost mai bine de două decenii redactor la celebra editură Simon & Schuster. Romanul de faţă e cartea ei de debut. Sarah Pekkanen, fost jurnalist de investigaţii, a mai semnat alte şapte bestseleruri.

Greer Hendricks, Sarah Pekkanen – Soţia dintre noi. Editura Litera, colecţia Buzz books. Traducere din limba engleză de Alina Simuţ. 446 pag.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici