O trupă a intrat în Cartea Recordurilor pentru concertul susţinut la cea mai mare adâncime sub pământ | VIDEO

O formaţie canadiană a intrat în Cartea Recordurilor după ce a ţinut un concert subteran de 50 de minute la o adâncime de 1.893,72 metri sub nivelul mării, transmite UPI.

1379 afișări
Imaginea articolului O trupă a intrat în Cartea Recordurilor pentru concertul susţinut la cea mai mare adâncime sub pământ | VIDEO

O trupă a intrat în Cartea Recordurilor pentru concertul ţinut la cea mai mare adâncime sub pământ | VIDEO

Formaţia rock Shaft Bottom Boys a susţinut concertul pe fundul Creighton Mine din Ontario, o mină subterană de nichel.

Artiştii au cântat inclusiv o melodie special compusă pentru eveniment şi numită „Creighton Deep”.

Banii obţinuţi de pe urma evenimentului, la care au participat 50 de spectatori, vor fi donaţi unor organizaţii caritabile.

Trupa Shaft Bottom Boys, din Sudbury, a fost fondată în 2004 şi este compusă din John Shelegey, Jeff Fuller, Steve Atkins şi Phil Landry.

Foto: Facebook/Shaft Bottom Boys

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
formatie,
mina,
adancime

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici