„Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu - invitaţi la Aleph News, antreprenorul Sergiu Neguţ şi solistul Dan Byron.

  • Vlad Craioveanu te invită la o ediţie specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 15 februarie, de la ora 23.00.
271 afișări
Imaginea articolului „Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu - invitaţi la Aleph News, antreprenorul Sergiu Neguţ şi solistul Dan Byron.

„Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu - invitaţi la Aleph News, antreprenorul Sergiu Neguţ şi solistul Dan Byron.

Cu Sergiu Neguţ – invitat în prima parte a emisiunii –  analizăm care sunt soluţiile pentru a ne salva business-urile, într-o perioadă în care pandemia a schimbat total regulile jocului.

Dacă te numeri printre cei care se luptă să-şi ţină pe linia de plutire afacerea, invitatul lui Vlad Craioveanu îţi vorbeşte despre proiecte, planuri şi strategii de supravieţuire şi reinventare în business.

Şi după lecţia de economie, te invit la distracţie şi la muzică bună! Deocamdată…online! Solistul Dan Byron vine la ,,Ochii pe mine!” cu gânduri de sărbătoare. Are şi motive: trupa Byron aniversează în curând 10 ani de la lansarea albumului ”Perfect”!  Perfectă sperăm să fie şi emisiunea noastră şi să stai cu ochii pe   Craioveanu!

O ediţie specială ,,Ochii pe mine!” pe care nu vrei să o ratezi luni, 15 februarie, începând cu ora 23.00, la Aleph News!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici