„Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu. Invitaţi la Aleph News: Iulian Văcărean, unul dintre organizatorii festivalului Femei pe Mătăsari, şi Radu Szucs, basistul trupei Omul cu şobolani

Vlad Craioveanu te invită la o ediţie specială a talk-show-ului „Ochii pe mine!”, 17 decembrie, de la ora 21.00!

258 afișări
Imaginea articolului „Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu. Invitaţi la Aleph News: Iulian Văcărean, unul dintre organizatorii festivalului Femei pe Mătăsari, şi Radu Szucs, basistul trupei Omul cu şobolani

Iulian Văcărean, antreprenorul care vrea să schimbe vieţi, îţi spune ce fac şi unde se retrag artiştii de sărbători, într-o perioadă în care restricţiile au înlocuit concertele. Apoi, afli povestea lui Iulian, îndrăgostit de Maramureş, de zona Lacului Albastru, de la poalele munţilor Gutâi, unde a restaurat o casă tradiţională de secol XIX, pe care a denumit-o „Casa din deal”.

Şi de la poveşti de viaţă, amestecate cu istorie şi emoţie, ne întoarcem tot la muzică, la viaţa artistului în pandemie, la reinventare şi readaptare. Vorbim despre toate acestea cu Radu Szucs, basistul trupei Omul cu şobolani.

Invitatul lui Vlad Craioveanu îţi povesteşte şi despre cursurile de teatru, dar şi cele de dezvoltare persoanală, pe care le ţine împreună cu soţia sa. Toate, sub deviza, dezvoltare prin artă!

Suntem pe poveste şi pe emoţie, aşa că stai cu ochii pe Vlad Craioveanu, într-o ediţie pe care nu vrei să o ratezi, joi, 17 decembrie, începând cu ora 21.00, la Aleph News!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici