„Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu. Invitaţi la Aleph News: Viorel Ilişoi, scriitor şi jurnalist, şi pilotul Simone Tempestini

Vlad Craioveanu te invită la o ediţie specială a talk-show-ului „Ochii pe mine!”, pe 7 decembrie, de la ora 21.00!

239 afișări
Imaginea articolului „Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu. Invitaţi la Aleph News: Viorel Ilişoi, scriitor şi jurnalist, şi pilotul Simone Tempestini

„Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu.Invitaţi la Aleph News: Viorel Ilişoi, scriitor şi jurnalist, şi pilotul Simone Tempestini

Viorel Ilişoi, scriitor şi om de reportaj cu patalama, face - în stilul său propriu, cu un haz de necaz fabulos - o radiografie a României de ieri şi de azi. Ce poveşti spumoase din anii de presă, ce experienţe jurnalistice nebuneşti găsim în volumul „Strălucitor”, o carte finalizată de Viorel Ilişoi, în lunile de izolare?  Care sunt cele mai frumoase reportaje în care invitatul lui Vlad Craioveanu şi-a pus o parte din suflet şi de condei?
O discuţie despre bucuria de a scrie, despre oameni, locuri şi inspiraţie, într-o Românie care îţi oferă poveşti triste sau vesele la fiecare pas!

Şi de la scriitură de calitate şi lumea fascinantă a reportajelor, trecem la adrenalină şi competiţie. Aşa că puneţi-vă centura şi haideţi să aflăm povestea lui Simone Tempetini.

Cvintuplu campion naţional de raliuri, acesta îşi trăieşte, de la 14 ani, visul de a fi un sportiv de elită în România. S-a născut în Treviso, Italia, din părinţi italieni, iar în anul 2016 a obţinut cetăţenia română.

Îţi povesteşte de la cine a moştenit „virusul” automobilismului, ce simte un pilot de raliuri atunci când apasă la maximum pedala de acceleraţie, dar şi cât de mult a schimbat pandemia organizarea competiţiilor.

Rămâi cu ochii pe Vlad Craioveanu, într-o ediţie pe care nu vrei  să o ratezi, luni, 7 decembrie, începând cu ora 21.00, la Aleph News!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici