„Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu – invitaţi la Aleph News profesorul Iulian Chifu, analist de politică externă, Bogdan Nicolae, coordonatorul revistei Monitorul Apărării şi Securităţii şi jurnalistul Ştefan Ionescu

Vlad Craioveanu te invită la o ediţie specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 13 ianuarie, de la ora 23.00!

400 afișări
Imaginea articolului „Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu – invitaţi la Aleph News profesorul Iulian Chifu, analist de politică externă, Bogdan Nicolae, coordonatorul revistei Monitorul Apărării şi Securităţii şi jurnalistul Ştefan Ionescu

După ce în 2020 ne-am tot întrebat ce se alege de America, iată că a venit şi ziua în care ne întrebăm ce se alege de Donald Trump, supus unei noi proceduri de suspendare pentru instigare la insurecţie împotriva Statelor Unite, după incidentele petrecute în 6 ianuarie, în clădirea Capitoliului.

Aşadar, Trump, al cărui mandat se încheie pe 20 ianuarie, ar putea deveni primul preşedinte al SUA pus sub acuzare de două ori.
Declaraţii, controverse, acuzaţii şi scenarii pertinente privind soarta lui Donald Trump. Suspendare sau iertare?

Dacă eşti curios să afli ce se alege de Donald Trump, te invit la o ediţie specială ,,Ochii pe mine!” pe care nu vrei  să o ratezi, miercuri, 13 ianuarie, începând cu ora 23.00, la  Aleph News!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici