Ofelia Popii, în rolul Ofeliei din "Hamlet", la Sibiu

Actriţa Ofelia Popii, nominalizată, în acest an, la Premiile UNITER pentru cea mai bună actriţă în rol principal - Mefisto din spectacolul "Faust" -, va juca rolul Ofeliei în premiera "Hamlet", după Shakespeare, care va avea loc în 16 şi 17 martie, la Teatrul Naţional "Radu Stanca" din Sibiu.

289 afișări
Imaginea articolului Ofelia Popii, în rolul Ofeliei din "Hamlet", la Sibiu

Actriţa Ofelia Popii, în rolul lui Mefisto, în spectacolul "Faust", regizat de Silviu Purcărete

Alături de Ofelia Popii, pe scena Teatrului "Radu Stanca", vor mai apărea Ciprian Scurtea - în rolul lui Hamlet, Cătălin Pătru - în rolul lui Claudius, precum şi Vlad Robaş, Mariana Presecan, Adrian Neacşu, Adrian Matioc, Codruţa Vasiu şi Pali Vecsei.

Regizorul spectacolului "Hamlet" este Radu Alexandru Nica, iar scenografia este semnată de Dragoş Buhagiar.

Spectacolul se va juca duminică şi luni, în premieră, următoarea reprezentaţie fiind programtă în 28 martie.

"Faust"- ul regizat de Purcărete, o producţie a Teatrului Naţional "Radu Stanca" din Sibiu, în care Ofelia Popii joacă rolul lui Mefisto, este nominalizat la ediţia de anul acesta a Premiilor UNITER pentru cel mai bun spectacol, alături de "Ionesco – Cinci piese scurte" – producţie a Teatrului Odeon, Bucureşti şi "Unchiul Vania" – producţie a Teatrului Maghiar de Stat, Cluj Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici