Oraşul de sub oraş, lumea înfricoşătoare a oamenilor străzii, duminică la "România, te iubesc! " - FOTO

O anchetă despre oraşul de sub oraş şi lumea înfricoşătoare a oamenilor străzii, realizată de corespondentul Ştirilor Pro TV Rareş Năstase, va fi prezentată în ediţia de duminică a emisiunii "România, te iubesc!", informează Pro TV.

866 afișări
Imaginea articolului Oraşul de sub oraş, lumea înfricoşătoare a oamenilor străzii, duminică la "România, te iubesc! " - FOTO

Oraşul de sub oraş, lumea înfricoşătoare a oamenilor străzii, duminică la "România, te iubesc! "

La suprafaţă - maşini de lux, terase şi cafenele, zone rezidenţiale bune. La trei metri sub asfalt se întinde un alt univers, dominat de droguri, lipsuri şi ostracizări - lumea în care trăiesc oamenii străzii.

Duminică, la "România, te iubesc!", corespondentul Ştirilor Pro TV Rareş Năstase coboară în canale şi prezintă telespectatorilor care sunt regulile ce guvernează viaţa celor fără un acoperiş deasupra capului.

"Dezvăluim lumea înfricoşătoare, condiţiile inumane, acelaşi trai mizer de două decenii. O lume cu ierarhii, reguli dure şi o graniţă uriaşă până la civilizaţie", spune Rareş.

Ca şi când viaţa lor nu ar fi una suficient de chinuită, există oameni care fac bani de pe urma oamenilor străzii. "Vedem şi cât de vinovate sunt autorităţile şi ONG-urile pentru o situaţie care persistă în Capitală de mai bine de 20 de ani", mai spune corespondentul Ştirilor Pro TV. "Vom vedea cum au evoluat copiii anilor '90 care au făcut înconjurul lumii, filmaţi în timp ce inhalau aurolac din pungi. Îi vedem în 2012, după ce i-am filmat în 1995 sau în 2000. Unii sunt tot pe străzi, alţii şi-au depăşit condiţia şi s-au realizat. Mai bine de jumătate însă nu au supravieţuit anilor grei de pe străzi", spune Rareş Năstase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici