Oscar 2011. Beatrice Rancea susţine „Black Swan”. De ce ar trebui să primească Natalie Portman statueta aurie

Rolul unei balerine care-şi pierde minţile obsedată să interpreteze perfect "Lebăda neagră" din baletul lui Ceaikovski i-ar putea aduce lui Natalie Portman şi un Oscar, pe lângă Globul de Aur şi BAFTA, câştigate de actriţă, informează Gândul.

74 afișări
Imaginea articolului Oscar 2011. Beatrice Rancea susţine „Black Swan”. De ce ar trebui să primească Natalie Portman statueta aurie

Oscar 2011. Beatrice Rancea susţine „Black Swan”. De ce ar trebui să primească Natalie Portman statueta aurie (Imagine: www.gandul.info)

Interpretarea Ninei Sayers din "Black Swan", în regia lui Darren Aronofsky, i-ar putea aduce lui Portman unul dintre cele cinci Oscaruri la care pelicula este nominalizată. Cu acest rol, actriţa reuşeşte o performanţă senzaţională - să spună povestea universal valabilă a oricărui artist dintr-o companie de balet.

O poveste cu piele julită, cu oase frânte, cu lacrimi şi coşmaruri teribile, un story dintr-o lume magică, total aparte, ce nu poate fi înţeleasă de acela care n-a trăit în ea, mărturiseşte pentru gândul Beatrice Rancea, care i-a dedicat baletului 26 de ani din viaţă. Aceasta speră ca filmul lui Aronofsky să câştige cât mai multe trofee, inclusiv pentru Cea mai bună actriţă.

"Natalie Portman merită cu prisosinţă un Oscar pentru rolul său din «Black Swan»", spune Rancea. "Mi se pare o performanţă extraordinară pentru o actriţă să intre în această lume a dansului, o lume misterioasă în care mişcarea rămâne cel mai important mod de a te face înţeles. Văzând-o pe Portman în «Lebăda neagră», nu ai crede că nu e o balerină adevărată", spune fosta dansatoare.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici