Picnic pentru 2.000 de persoane, la Muzeul Satului, la aniversarea Centrului de limba engleză al British Council

Centrul de limba engleză al British Council din Bucureşti sărbătoreşte 15 ani de existenţă printr-un picnic organizat în curtea Muzeului Naţional al Satului "Dimitrie Gusti", duminică, între orele 11.00 - 14.00, un eveniment deschis publicului larg, la care sunt aşteptate 2.000 de persoane.

372 afișări
Imaginea articolului Picnic pentru 2.000 de persoane, la Muzeul Satului, la aniversarea Centrului de limba engleză al British Council

Picnic de 2.000 de persoane, la Muzeul Satului, la aniversarea Centrului de limba engleză al British Council (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Participanţii sunt aşteptaţi să vină cu propriul coş cu mâncare şi băuturi răcoritoare, în timp ce organizatorii îi vor aştepta cu o varietate de activităţi distractive pentru copii - jocuri şi concursuri, modelare în lut, spectacole de ştiinţă şi magie, vânătoare de comori, face-painting şi mozaicuri, informează site-ul instituţiei.

Evenimentul, programat iniţial pentru 21 iunie, a fost reprogramat pentru acest sfârşit de săptămână, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Persoanele care doresc să participe la eveniment vor achita biletul de intrare la muzeu: adulţi - 10 lei, pensionari - 5 lei, copii - 2,5 lei. Accesul copiilor va fi permis numai dacă se află în compania şi sub supravegherea unui adult pe durata întregului eveniment.

La începutul noului mileniu, British Council a deschis la Bucureşti un centru pentru predarea limbii engleze publicului larg. Instituţia şi-a concentrat eforturile pentru dezvoltarea profesională a mii de profesori de limba engleză din România şi pregătirea unei reţele naţionale de mentori. În prezent, peste 3.000 de copii şi adulţi învaţă limba engleză la British Council. Cursurile se adresează unui public foarte extins, începând cu vârsta de 4 ani, iar oferta este foarte variată.

British Council este organizaţia internaţională a Marii Britanii pentru relaţii culturale şi educaţionale ce oferă oamenilor de pretutindeni o deschidere către creativitatea şi realizările britanice şi stabileşte relaţii durabile între Marea Britanie şi alte ţări. Activitatea sa este axată în special pe domeniile educaţie, limba engleză şi artă. British Council este o organizaţie apolitică ce se bucură de o strânsă colaborare cu Guvernul britanic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici