Poliţia germană anchetează acuzaţiile de agresiune sexuală la adresa solistului trupei Rammstein

Poliţia germană a deschis o anchetă privind acuzaţiile de agresiune sexuală la adresa lui Till Lindemann, solistul trupei de metal Rammstein.

403 afișări
Imaginea articolului Poliţia germană anchetează acuzaţiile de agresiune sexuală la adresa solistului trupei Rammstein

Poliţia germană anchetează acuzaţiile de agresiune sexuală la adresa solistului trupei Rammstein

O purtătoare de cuvânt a procuraturii din Berlin a anunţat că „a fost iniţiată o procedură preliminară împotriva lui Till Lindemann pentru acuzaţii legate de infracţiuni sexuale şi distribuirea de narcotice", potrivit BBC. Procurorii au deschis ancheta din proprie iniţiativă pornind de la acuzaţii făcute de mai multe persoane.

Mai multe femei au afirmat că au fost „recrutate” pentru a întreţine relaţii sexuale la concerte. O fană, Shelby Lynn, din Irlanda de Nord, a declarat recent pentru BBC că a crezut că băutura ei a fost amestecată cu alcool şi că a fost „aranjată pentru sex". Afirmaţiile ei au declanşat un val de alte acuzaţii privind „comportamentul sexual nepotrivit”. Alte femei cred că au fost preselectate pe reţelele de socializare de către o femeie din Rusia, despre care se bănuieşte că ar fi fost un „recrutor" al lui Lindemann.

Till Lindemann, în vârstă de 60 de ani, a negat acuzaţiile, avocaţii săi calificând afirmaţiile ca fiind „fără excepţie, neadevărate".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici