Poluarea ajunge şi în lumea virtuală Sims. Alternativele seamănă izbitor cu realitatea

  • Noul Sims 4, Eco Lifestyle te încurajează să-i ajuţi pe Sims să ducă vieţi mai prietenoase cu mediul
  • Reacţii fanilor sunt diverse, una dintre ele vizând chiar impactul asupra mediului
  • Jocul îţi arătă şi ce se întâmplă dacă nu alegi calea verde, când cartierul tău va fi învăluit în smog şi gunoaie
68 afișări
Imaginea articolului Poluarea ajunge şi în lumea virtuală Sims. Alternativele seamănă izbitor cu realitatea

Joacă Sims 4 eco-friendly. Sau invers, dacă vrei.

Noul expansion pack de la Sims 4, Eco Lifestyle, care te încurajează să-i ajuţi pe Sims să ducă vieţi mai prietenoase cu mediul, va introduce poluarea în toate lumile existente, mai puţin în Strangerville şi în lumile destinaţie.

Şi totuşi, cel de-al nouălea expansion pack al francizei a atras reacţii diverse, una dintre ele vizând chiar impactul asupra mediului. Una dintre cele mai frecvente critici este reciclarea conceptelor din versiunile anterioare.

Expansion pack-ul Island Living, lansat anul trecut, oferă un gameplay asemănător, în care Sims pot să cureţe insula şi să urmărească cum viaţa sălbatică se dezvoltă şi se schimbă. Însă până acum, totul era posibil doar în lumea Sulani.

Dar efectele poluării şi spaţiul comunitar nu vor mai fi restrânse doar la Evergreen Harbour, lumea care vine odată cu expansion pack-ul.

Producătorul, pe contul de Twitter SimGuruFrost, a ţinut să clarifice lucrurile, spunând că noul gameplay va afecta toate lumile pe care un jucător le deţine.

Dar jocul îţi va arăta şi ce se întâmplă dacă nu alegi calea verde, când cartierul tău va fi învăluit în smog şi gunoaie, producătorul insistând că jocul nu are rol educativ, ci doar arată lucrurile aşa cum sunt.

Mulţi jucători speră ca în versiunile viitoare să fie introduse şi maşinile, pentru că în prezent sunt destul de puţine surse de poluare.

Totuşi, poluarea nu va afecta şi Strangerville, din cauza complexităţii programării. Şi aşa au trebuit rezolvate problemele implicate de introducerea poluării în lumile existente.

Noul expansion pack, Eco Lifestyle, va fi disponibil de pe 5 iunie, când va fi lansat pe toate platformele simultan.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici