Postarea unei biblioteci a devenit virală după ce un student a descoperit ceva „dezgustător” într-o carte | FOTO

Postarea făcută pe Twitter de o bibliotecă s-a viralizat după ce un student a găsit un „semn” de carte „dezgustător”.

1747 afișări
Imaginea articolului Postarea unei biblioteci a devenit virală după ce un student a descoperit ceva „dezgustător” într-o carte | FOTO

Postarea unei biblioteci a devenit virală după ce un student a descoperit ceva „dezgustător” într-o carte | FOTO

Oamenii folosesc pe post de carte o mulţime de obiecte: plicuri, pliante, sfori ş.a. Totuşi, o persoană s-a gândit că şi o felie de brânză este potrivită pentru asta.

Un astfel de „semn” de carte a descoperit de un student în biblioteca Universităţii din Liverpool, Anglia, potrivit AOL .

„Acesta nu este un semn de carte”, a scris instituţia pe Twitter.

Postarea s-a viralizat aproape imediat. Utilizatorii de Twitter au scris şi ei despre descoperirile bizare făcute în cărţi. Printre cele mai cudate se numără o felie de pâine mucegăită şi un peşte mort.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici