Premiile Grammy au fost amânate pentru primăvară

  • Premiile Grammy 2021 au fost amânate din cauza preocupărilor legate de coronavirus, au anunţat organizatorii, citaţi de BBC
  • Ceremonia urma să aibă loc pe 31 ianuarie, dar a fost mutată pe 14 martie, din cauza numărului crescut de infecţii din Los Angeles şi statul California.
321 afișări
Imaginea articolului Premiile Grammy au fost amânate pentru primăvară

Beyoncé, Taylor Swift şi Dua Lipa conduc nominalizările pentru premiile din acest an, care au fost anunţate în noiembrie.

„Nimic nu este mai important decât sănătatea şi siguranţa celor din comunitatea noastră muzicală şi a sutelor de oameni care lucrează neobosit la producerea spectacolului”, se spune într-o declaraţie a Recording Academy, care organizează Grammy.

Nu este clar dacă comediantul Trevor Noah, care urma să fie gazda spectacolului, va participa în continuare la ceremonia din acest an.

Organizaţia a anunţat anterior că ediţia din acest an va fi în mare parte virtuală, potrivit agenţiei de ştiri AFP, fără a oferi alte detalii.

Multe ceremonii majore de premiere au trebuit să se mute online de când pandemia a ajuns în SUA, anul trecut.

Statul american California a fost puternic afectat de coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici