Prima impresie despre iPad. Ce spune primul posesor român al ultimului gadget Apple

iPad este o simplă jucărie şi nu va revoluţiona în niciun fel domeniul portabilelor de business, susţine, la aproape două săptămâni de la achiziţie, Răzvan Baciu, primul cumpărător oficial din România al ultimului gadget Apple.

48 afișări
Imaginea articolului Prima impresie despre iPad. Ce spune primul posesor român al ultimului gadget Apple

Prima impresie despre iPad. Ce spune primul posesor român al ultimului gadget Apple (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este o jucărie care ne ţine ocupaţi atunci când vrem să ne relaxăm. Nu este un computer şi nu este un telefon. Este doar un ecran ce poate fi controlat perfect natural, cu mâna", a declarat Baciu pentru ZF. El a argumentat că s-a înşelat atunci când a crezut că a cumpărat un altfel de laptop.

Citeşte mai multe despre prima impresie legată de iPad pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici