Pro TV - lider în topul celor mai puternice branduri de media româneşti

Postul de televiziune Pro TV este lider în Topul 10 al celor mai puternice branduri de media, lansat joi, de revista Biz împreună cu Unlock Market Research.

581 afișări
Imaginea articolului Pro TV - lider în topul celor mai puternice branduri de media româneşti

Pro TV - lider în topul celor mai puternice branduri de media româneşti

Potrivit Adinei Vlad, Managing Partner Unlock Market Research, compania care a realizat studiul, Pro TV a obţinut un punctaj semnificativ mai mare faţă de celelalte branduri de media din top.

Pe locul al doilea în acest top s-a situat Antena 1, urmat, în ordine, de Radio ZU, TVR, Prima TV, Kiss FM, Radio 21, Libertatea, Adevărul şi Europa FM.

Potrivit Adinei Vlad, anul acesta, brandurile media au fost analizate separat deoarece ele propun un stil de viaţă diferit şi sunt mai mult decât un produs.

Aceasta este a doua ediţie a brand.ro, clasament care urmăreşte identificarea celor mai puternice branduri româneşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici