Pro TV sărbătoreşte 13 ani

Sărbătoarea de 1 Decembrie, când românii celebrează Ziua Naţională, dar şi 13 ani de Pro TV, va începe chiar de vineri, când postul de televiziune va găzdui marea finală a emisiunii "Dansez pentru tine".

96 afișări
Imaginea articolului Pro TV sărbătoreşte 13 ani

Pro TV sărbătoreşte 13 ani

Potrivit Pro TV, sâmbătă, cu începere de la ora 20.30, Andra va fi gazda unei ediţii speciale "O-la-la", în care, de aceast dată, cei care vor avea de ghicit cuvinte şi de interpretat melodii arhicunoscute de toţi românii sunt vedete: Ionuţ Iftimoaie, Mihai Petre, Anda Adam, Anca Ţurcaşiu, Elisabeta Lipă şi Cabral.

Au trecut 13 ani de când Andreea Esca spunea pentru prima oară "Bună seara, România! Bună seara, Bucureşti" milioanelor de telespectatori care aşteptau cu sufletul la gură începutul unei noi ere, era televiziunii profesioniste. Au fost 13 ani de noroc, de succes, 13 ani în care Pro TV a împlinit visurile a milioane de români, le-a adus bucurie, i-a informat şi i-a distrat deopotrivă.

Aşa cum şi-a obişnuit telespectatorii, Pro TV va avea de ziua sa un program cu totul şi cu totul special, menit să-i facă pe telespectatori să exclame "Hai noroc că sunt român: România, te iubesc!". Ştirile, filmele şi divertismentul din belşug sunt programele cu care Pro TV îşi va incinta telespectatorii de ziua României şi de ziua sa.

Chiar de la primele ore ale dimineţii de 1 Decembrie, începând de la 7.00, "Ştirile Pro TV" aduc lumea toată la picioarele telespectatorilor săi. Pe tot parcursul zilei, "Ştirile Pro TV" vor avea ediţii speciale cu reportaje din toată lumea. Că românul s-a născut descurcăreţ este deja un lucru de notorietate, care nu mai are nevoie de nicio confirmare.

Aşa se explică faptul că, oriunde s-ar afla şi oricât de greu le-ar fi, românii o scot până la urmă la capăt şi reuşesc deseori să transforme imposibilul în realitate. Corespondenţii "Ştirilor Pro TV" s-au lăsat cuceriţi de românii care au ştiut să vadă oportunităţile chiar şi în aceste vremuri tulburi şi le-au cules poveştile pentru a le aduce pe 1 Decembrie, în faţa telespectatorilor Pro TV.

Paula Herlo, câştigătoarea din acest an a premiului Emmy, prezintă povestea lui Cristi Pau, un român care, în mod surprinzător, a transformat un eşec într-o reuşită. În momentul în care a rămas şomer în Spania, Cristian nu s-a resemnat şi, cu bani împrumutaţi, a pus pe roate o afacere extrem de profitabilă.

Norocul i-a surâs şi unei românce care se remarcă acum în topul celor mai bine plătite brodeuze de costume de toreador din Spania. Ea a reuşit să inoveze într-un domeniu în care localnicii se pot lăuda cu ani grei de tradiţie. Norocul, dar şi viziunea, l-au făcut pe un alt român din Spania să reuşească într-un domeniu despre care se spune că este mai degrabă în moarte clinică: piaţa imobiliarelor.

La rândul ei, corespondentul Ştirilor Pro TV, Carmen Avram, a descoperit la New York un român care face imposibilul: vinde apartamente de lux într-un oraş în care tranzacţiile imobiliare par îngheţate.

Celebrele plăcinte "poale-n brâu" fac şi ele furori la New York. Românul care şi-a deschis o cochetă cofetărie în inima metropolei a cucerit deplin poftele americanilor, care ajung să stea minute bune la cozi pentru a savura gustoasele plăcinte.

Citeşte mai multe...

Citește mai departe:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici