Reacţii după moartea bruscă a lui Matthew Perry: Suntem devastaţi

Co-starurile serialului „Friends”, Chad Lowe, premierul canadian Justin Trudeau şi mulţi alţii l-au omagiat pe starul de cinema, decedat la vârsta de 54 de ani.

567 afișări
Imaginea articolului Reacţii după moartea bruscă a lui Matthew Perry: Suntem devastaţi

Una dintre ultimele postări ale lui Matthew Perry pe reţelele sociale a fost o fotografie cu el cu tatăl John

Matthew Perry, un actor american cu cetăţenie canadiană, cunoscut pentru rolul său din serialul de televiziune Friends, a fost găsit mort în reşedinţa sa din Los Angeles. Descoperirea a avut loc ieri după-amiază.

În timp ce informaţiile iniţiale sugerează o posibilă înec, deoarece cadavrul actorului a fost găsit în jacuzzi-ul său, circumstanţele exacte ale morţii sale nu au fost încă stabilite şi vor necesita o autopsie.

Născut pe 19 august 1969, Perry a atins faima în anii 1990 datorită implicării sale în popularul serial de televiziune Friends. La fel ca ceilalţi cinci membri ai distribuţiei principale, actorul a rămas strâns asociat cu acest spectacol pentru o mare parte a vieţii sale. Personajul său, Chandler Bing, caracterizat de sarcasm irezistibil şi glume uşoare, a cucerit inimile telespectatorilor. Datorită acestei performanţe, Perry a fost nominalizat de mai multe ori la Premiile Emmy. 

Trudeau a fost coleg cu Perry

Prim-ministrul canadian Justin Trudeau, care a fost coleg de clasă cu actorul la Ottawa, a scris în X: „Mortea lui Matthew Perry este şocantă şi întristătoare. Nu voi uita niciodată că ne-am jucat împreună în curtea şcolii şi ştiu că în întreaga lume vor nu va uita niciodată bucuria pe care n-a adus-o. Mulţumesc pentru toate zâmbete, Matthew. Ai fost iubit şi vei fi dor de toţi”.

Warner Bros Television Group, care a produs Friends din 1994 până în 2004, a emis o declaraţie: „Suntem devastaţi de moartea dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew a fost un actor incredibil de talentat şi o parte de neşters a familiei Warner Bros Television Group. Aceasta este o zi sfâşietoare şi trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi şi tuturor fanilor săi devotaţi”:

NBC, reţeaua care a difuzat Friends în SUA, a transmis: „El a adus atât de multă bucurie sute de milioane de oameni din întreaga lume. Moştenirea sa va trăi de-a lungul a nenumărate generaţii”. Pe contul oficial Friends se poate citi: „Suntem devastaţi să aflăm despre dispariţia lui Matthew Perry. El a fost un adevărat dar pentru noi toţi”​.

S-a luptat cu alcoolismul

Actorul, scenaristul şi regizorul american Chad Lowe a scris că actorul Friends a fost „unul dintre cei mai amuzanţi oameni pe care i-am întâlnit vreodată” şi şi-a amintit eforturile lui Perry de a lupta împotriva dependenţei. „A fost dificil să-l priveşti luptându-se cu alcoolismul de-a lungul anilor. Dar a fost curajos în luptă şi a ajutat mulţi oameni făcând public luptele sale. A fost iubit de atât de mulţi”.

Maggie Wheeler şi Morgan Fairchild, două vedete din Friends, şi-au amintit de Matthew Perry pentru bucuria pe care a „a adus-o atâtor oameni”. Wheeler a jucat-o pe fosta iubită a lui Perry, emblematica Janice Hosenstein, în primele sezoane ale serialului de televiziune. Pe Instagram, ea a scris: „Ce pierdere. Lumea va fi dor de tine, Matthew Perry. Bucuria pe care ai adus-o atâtor în viaţa ta prea scurtă va trăi. Mă simt atât de binecuvântată pentru fiecare moment creativ pe care l-am împărtăşit".

Morgan Fairchild, care a interpretat-o ​​pe mama lui Chandler, Nora, în Friends, a scris: „Am inima zdrobită de moartea prematură a „fiului” meu... Pierderea unui actor atât de strălucit şi tânăr este un şoc”.

Una dintre ultimele postări ale lui Matthew Perry pe reţelele sociale a fost o fotografie cu el cu tatăl John. „Iată-mă cu tatăl meu John, cu o băutură în mână”, a scris el pe Instagram.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici