Record de trafic pe www.mediafax.ro

Peste 120.000 de vizitatori unici, o valoare record pentru www.mediafax.ro, au accesat site-ul luni, 7 decembrie, când Biroul Electoral Central a anunţat rezultatele parţiale şi finale ale alegerilor prezidenţiale.

26 afișări
Imaginea articolului Record de trafic pe www.mediafax.ro

Record de trafic pe www.mediafax.ro

Totodată, www.mediafax.ro a înregistrat un nou record de afişări - 763.987 de pagini, conform datelor SATI.

Numărul de vizitatori unici de luni indică o creştere de 30% faţă de traficul înregistrat cu o zi înainte, care reprezentase, la rândul său, un record pentru site-ul de ştiri.

În ceea ce priveşte afişările, acestea au crescut cu 90% din ziua alegerii preşedintelui în cea a anunţării rezultatelor.

Intervalul cu cel mai mare trafic înregistrat luni a fost cel cuprins între orele 9.00 şi 10.00, după anunţarea rezultatelor parţiale ce arătau o ierarhie diferită a candidaţilor decât exit poll-urile.

Lupta strânsă dintre cei doi candidaţi la aceste alegeri prezidenţiale a crescut interesul utilizatorilor de internet faţă de informaţiile în timp real transmise de www.mediafax.ro.

Luni, vizitatorii site-ului au rămas conectaţi la subiectul alegerilor prin ştirile despre rezultatele oficiale şi despre reacţiile liderilor politici, prin informaţii despre consecinţele votului de duminică, prin interpretări din presa străină ale evenimentelor din România şi prin comentarii realizate de jurnalişti cu experienţă ai Mediafax pe domeniul politic.

Din iulie 2007, Mediafax, cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România, se adresează în mod direct şi consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www.mediafax.ro.

Site-ul furnizează în timp real conţinut multimedia (text, fotografii, înregistrări audio şi video), prezentând echidistant cele mai importante evenimente din toate domeniile de interes: politic, economic, social, sport, externe, cultură-media, life-inedit şi ştiinţă-sănătate.

Totodată, vizitatorii au posibilitatea de a dezbate împreună cu jurnaliştii Mediafax evenimente şi probleme de actualitate, pe blogul "Dincolo de ştiri", ce poate fi accesat la adresa www.mediafax.ro/blog.

În 2007, www.mediafax.ro a câştigat premiul Internetics pentru cel mai bun site de ştiri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici