Revista Flacăra s-a relansat

Revista Flacăra, editată de grupul Publicaţiile Flacăra, apare, începând cu luna decembrie, într-un nou format grafic şi editorial, cu un conţinut structurat pe şase secţiuni - Zoom, People, Cultură & Mass Media, Politică, Business şi Lifestyle.

797 afișări
Imaginea articolului Revista Flacăra s-a relansat

Revista Flacăra s-a relansat

În prima ediţie a noului format, echipa redacţională aduce, sub genericul "După 20 de ani, de la Dumas la Brucan", dosarul revoluţiei din '89, cu victimele şi asasinii lor, într-o reconstituire (cu Gelu Voican Voiculescu), marcată de blestemul lui Brucan, şi, nu neapărat ultimul pe listă, pe Ion Iliescu, vorbind în exclusivitate pentru Flacăra, despre acele evenimente controversate.

De asemenea, în numărul din decembrie al revistei, care apare luni, se mai regăsesc subiecte precum: "Regi şi preşedinţi" - o istorie a regilor şi preşedinţilor României, de la Carol I până la actualul şef al statului, un interviu senzaţional, din 1989, cu Emil Cioran Heist, "Amorul artei" - furturi celebre de artă, "Apocalipsa 2012" - între legendă şi ştiinţă, dar şi un interviu cu Andreea Marin-Bănică.

Cu o tradiţie de aproape 100 de ani, revista Flacăra duce mai departe valorile jurnalismului veritabil: obiectivitate, exclusivitate, actualitate.

Trustul de presă Publicaţiile Flacăra are în portofoliu, alături de revista Flacăra, o divizie de divertisment reprezentată de titluri lunare şi ocazionale - Rebus, Rebus de Buzunar, Rebus Bis, Rebusache, Integrame & Sudoku, Sudoku, Rebus & Sudoku, Almanah Rebus, Almanah Flacăra, Carte calendar de Bucate, Calendarul Norocului, Carte Calendar Religios. Împreună, publicaţiile Flacăra sunt citite lunar de peste 1,5 milioane de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici