Rihanna a intrat oficial în clubul miliardarilor

  • Rihanna a intrat oficial în clubul miliardarilor, transmite BBC.
  • Potrivit Forbes, a devenit cea mai bogată muziciană din lume.
  • Artista are o avere de 1,7 miliarde de dolari.
808 afișări
Imaginea articolului Rihanna a intrat oficial în clubul miliardarilor

FOTO: Instagarm @badgalriri

Starul pop are o avere de 1,7 miliarde de dolari, cu 1,4 miliarde de dolari venind, conform estimărilor, din valoarea companiei sale de cosmetice Fenty Beauty.

Restul averii sale provine de la compania de lenjerie Savage x Fenty, în valoare de aproximativ 270 de milioane de dolari, precum şi din câştigurile din muzică şi actorie.

Rihanna - al cărei nume real este Robyn Fenty - a lansat Fenty Beauty în 2017 într-un parteneriat cu compania de produse de lux LVMH. Linia a adus venituri anuale de peste 550 de milioane de dolari în primul an.

Cu toate acestea, nu toate afacerile Rihannei au dat roade. La începutul acestui an, tânăra de 33 de ani a fost de acord ca LVMH să închidă linia de modă Fenty, după mai puţin de doi ani în producţie.

Cântăreaţa a vândut mai mult de 250 de milioane de discuri, dar nu a mai lansat un album de studio din 2016.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici