România, promovată printr-o expoziţie fotografică pe o stradă din Milano

România este promovată de miercuri până în 20 iunie printr-o expoziţie de fotografii expuse pe una dintre cele circulate străzi din Milano, a anunţat Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului (MAT).

249 afișări
Imaginea articolului România, promovată printr-o expoziţie fotografică pe o stradă din Milano

România, promovată printr-o expoziţie fotografică pe o stradă din Milano

Potrivit MAT, este vorba de o campanie de promovare exclusivă a destinaţiei turistice România, la Milano, Italia. Evenimentul este organizat sub forma unei expoziţii fotografice, cu tema „Esplora la Romania/Explore Romania”, fiind amplasată pe una dintre cele mai vibrante străzi, Corso Giuseppe Garibaldi, tranzitată de peste 65.000 de trecători pe zi.

Expoziţia include o serie de fotografii care surprind autenticitatea celor 8 regiuni istorice ale României prin peisaje spectaculoase, castele renumite pentru arhitectură, design şi istorie, precum şi obiective turistice, care fac din România, conform reprezentanţilor MAT, o destinaţie perfectă atât pentru un city break, cât şi pentru o vacanţă.

Sunt expuse 8 panouri publicitare, care au în total 16 poze, cu dimensiunea de 150 cm x 100 cm.

De asemenea, fotografiile sunt însoţite de o descriere, atât în limba italiană, cât şi în limba engleză, prin intermediul căreia cei interesaţi vor afla informaţii despre destinaţiile prezentate.

„Scopul campaniei îl reprezintă creşterea interesului publicului internaţional faţă de potenţialului turistic românesc. Timp de două săptămâni, prin organizarea de către MAT a expoziţiei de la Milano, vom consolida brandul turistic al României în rândul populaţiei din Milano şi a vizitatorilor internaţionali care se află în aceste zile în capitala europeană a modei”, spun reprezentanţii MAT.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
promovare,
milano,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici