Sharon Stone, în lacrimi: fratele său mai mic a murit în urma unui atac de cord, la vârsta de 57 de ani

O altă tragedie a lovit-o pe actriţă, asta după ce, în urmă cu doar un an şi jumătate, şi-a pierdut nepotul de 11 luni.

892 afișări
Imaginea articolului Sharon Stone, în lacrimi: fratele său mai mic a murit în urma unui atac de cord, la vârsta de 57 de ani

Sharon Stone, în lacrimi: fratele său mai mic a murit în urma unui atac de cord, la vârsta de 57 de ani

Sharon Stone, în vârstă de 65 de ani, a fost lovită de o altă tragedie. Fratele său mai mic, Patrick, în vârstă de 57 de ani, a murit în urma unui atac de cord. Era tatăl bebeluşului de 11 luni care murise din cauza unei insuficienţe de organ, în urmă cu un an şi jumătate.

Sharon Stone a făcut tristul anunţ pe Instagram. „Bună tuturor, acest mesaj este pentru a confirma că, da, ieri l-am pierdut pe fratele meu, Patrick Joseph Stone, din cauza unui atac de cord”, scrie actriţa. „Şi da, este tatăl lui River, pe care l-am pierdut anul trecut la 11 luni”. Au rămas în urma lui soţia Tasha, fiul Hunter şi fiica Cailee.

„Ca orice familie, vă mulţumim pentru dragostea şi sprijinul dumneavoastră în acest moment de durere nemăsurată şi apreciem toate condoleanţe. Am suferit o pierdere uriaşă în ultimii doi ani, la fel ca mulţi dintre voi”, a mai scris actriţa, care are 3,6 milioane de urmăritori pe Instagram.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici