Spectacole ale Teatrului de Marionete Arad, la Avignon Off

Două spectacole ale Teatrului de Marionete Arad, "Stare febrilă", o coproducţie România/ Franţa, şi "Mica sirenă", de Victor Ioan Frunză, participă la Festivalul de Teatru Avignon Off (8 - 31 iulie), în Franţa, a declarat pentru MEDIAFAX directorul instituţiei arădene, Radu Dinulescu.

249 afișări
Imaginea articolului Spectacole ale Teatrului de Marionete Arad, la Avignon Off

Spectacole ale Teatrului de Marionete Arad, la Avignon Off

"Stare febrilă", în regia lui Denis Chabroullet, este o coproducţie a Théâtre de la Mezzanine Franţa şi Teatrul de Marionete Arad.

Din distribuţia spectacolului fac parte actori români precum Loredana Alexandrescu, Sorin Dorobanţu, Izabela Moş şi Lenuţa Roman. "Stare febrilă", un spectacol prin excelenţă vizual, vorbeşte despre tinereţe, energie şi spirit ludic.

Celălalt spectacol al Teatrului de Marionete din Arad care participă la festival este "Mica Sirenă", în montarea lui Victor Ioan Frunză, o transpunere modernă a basmului cu acelaşi titlu scris de Hans Christian Andersen.

Directorul Teatrului de Marionete din Arad, Radu Dinulescu, a fost prezent la ediţia de anul trecut a prestigiosului festival Avignon Off în calitate de regizor, cu spectacolele "Sortez de l'armoire, Monsieur Cioran!", montat de Compagnie du Grand Desherbage, în colaborare cu Teatrul de Stat din Constanţa, şi "Hymnus", al Teatrului "Fani Tardini" din Galaţi, care, de altfel, a câştigat premiul Coup de Coeur de la Presse în 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici