Spectacole de teatru şi concerte, organizate pe parcursul verii în parcurile din Bucureşti

Spectacole de teatru, precum şi concerte diverse vor fi organizate, din 17 iulie până pe 20 septembrie, în mai multe parcuri din Bucureşti (Bazilescu, Naţional, Titanii şi Sebastian), în fiecare weekend, anunţă ArCuB, Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti.

79 afișări
Imaginea articolului Spectacole de teatru şi concerte, organizate pe parcursul verii în parcurile din Bucureşti

Spectacole de teatru şi concerte, organizate pe parcursul verii în parcurile din Bucureşti (Imagine din arhivă; Cătălina Filip/Mediafax Foto)

Spectacolele se vor desfăşura în fiecare weekend, dimineaţa, de la ora 10.00, şi seara, de la ora 20.00.

Reprezentaţiile de teatru vor varia de la creaţii pentru copii, comedia dell`arte şi teatru de magie la spectacolele clasice. Vor evolua atât actorii teatrelor profesioniste din Bucureşti (Bulandra, Nottara, Teatrul Mic, Teatrul Evreiesc, Teatrul "Ion Creangă", Excelsior, Ţăndărică, Opera Comică, Teatrul de Revistă "Constantin Tănase", Masca şi Metropolis), cât şi trupe independente (D`Aya, Spiriduşii Poveştilor, Teatrul de Magie "Andrei Teaşcă", Pur Anima), studenţi UNATC şi elevi ai Şcolii de Artă Bucureşti.

De asemenea, spectatorii vor avea parte de muzică: jazz, cu A.G. Weinberger, cântecele Bucureştiului de altădată, cu Silviu Biriş, partituri de operă, cu soprana Anca Pârlog, muzică medievală, cu Truverii.

Un invitat special al acestui program este Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti, care aduce în prim plan proiectul Kartier. Manifestarea are ca scop promovarea culturii urbane, sub toate formele ei, de la muzică (rap, electro, rock, folk) la dans (street, break dance) şi sporturi (rolling, skateing, biking).

Evenimentele se desfăşoară sub titulatura "Bucureşti - cartier de vară" şi sunt organizate de Primăria Municipiului Bucureşti prin ArCuB, în parteneriat cu Primăriile sectoarelor 1, 2, 3 şi 5, la iniţiativa Comisiei pentru Cultură a Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Programul este disponibil pe site-ul www.arcub.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici