Sunwaves se mută din Mamaia Nord şi dă startul petrecerii în Zanzibar. Cât costă cele cinci zile de distracţie

  • Primul festival de muzică electronică din România a început astăzi în Estul Africii
  • Aproximativ 2000 de bilete s-au vîndut în avans
  • Preţul distracţiei, ce include drumul şi cazarea, este de 800 de euro
2150 afișări
Imaginea articolului Sunwaves se mută din Mamaia Nord şi dă startul petrecerii în Zanzibar. Cât costă cele cinci zile de distracţie

FOTO: Instagram @sunwavesfest

Cel mai cunoscut festival de muzică electronică din România a început azi în Zanzibar.

Cea de-a 27-a ediţie a festivalului Sunwaves, nu s-a mai organizat în Nordul Staţiunii Mamaia aşa cum erai obişnuit, ci peste hotare.

Festivalul avea două ediţii pe an la care participau aproximativ 35.000 de turişti, din care 60% erau străini.

„Ne bucurăm enorm de sezonul rece din Zanzibar, pentru noi este o temperatură fantastică şi abia aşteptăm să ne distrăm cu toată lumea care a venit aici pentru Sunwaves”, spune Alexa Gomboş, PR Sunwaves.

Organizatorii au vândut aproximativ 2000 de bilete în avans. Costul unui abonament pentru cinci zile de distracţie, ce includ drumul cu avionul, cazarea, mâncarea, asigurarea medicală şi testul PCR, a fost de 800 de euro.

Lipsa măsurilor concrete pe termen mediu şi scurt din partea autorităţilor i-a detreminat pe organizatori să mute dinstracţia din Mamaia Nord în Zanzibar.

În seara aceasta vor mixa pe scenă nume cunoscute în răndul pasionaţilor de muzică electronică. Ricardo Villalobos, Dub Fire, Arapu sau Dan Andrei sunt doar câteva nume aşteptate pe scena din Zanzibar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici