Târgul de manuale din Parcul Obor a adunat sute de oameni. Acţiunea continuă şi weekend-ul viitor

Târgul de manuale şcolare la preţuri reduse de la Parcul Obor va continua şi la sfârşitul săptămânii viitoare, având în vedere că în acest week-end iniţiativa s-a bucurat de succes, informează Primăria sectorului 2 Bucureşti.

662 afișări
Imaginea articolului Târgul de manuale din Parcul Obor a adunat sute de oameni. Acţiunea continuă şi weekend-ul viitor

Târgul de manuale din Parcul Obor a adunat sute de oameni. Acţiunea continuă şi weekend-ul viitor (Imagine: Anita Vizireanu/Mediafax Foto)

"Succesul de care s-a bucurat prima zi a târgului de manuale organizat de membrii Parlamentului Local al Tinerilor, în parcul Obor, a continuat şi duminică, 23 septembrie, cu vânzări speciale, multe aduse la solicitarea numeroşilor cumpărători în căutare de manuale şcolare. În cele două zile ale Târgului de Manuale, oferta irezistibilă de manuale, aflate într-o stare excelentă şi cu preţuri la jumătatea celor aflate în librării, a atras sute de bucureşteni interesaţi de oportunitatea creată de tinerii parlamentari", precizează sursa citată într-un comunicat.

La acest târg au venit elevi ai claselor a XI-a şi a XII-a care au dorit să-şi achiziţioneze manuale şcolare la preţuri mai mici, de la cei care deja le-au folosit şi vor să le vină în ajutor şi celor care au nevoie de ele.

Potrivit administraţiei locale, iniţiativa târgului aparţine membrilor Parlamentului Tinerilor din sectorul 2, instituţie susţinută de primarul Neculai Onţanu, elevii fiind cei care pregătesc în fiecare an, în preajma începerii anului şcolar, "Târgul manualelor".

Târgul de manuale de la Parcul Obor va continua şi săptămâna următoare, în perioada 29 - 30 septembrie, în faţa Primăriei sectorului 2, între orele 9.00 şi 14.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici